Custom Car videoinstallation

Dagens fordon används för mer än bara transport från en destination till en annan. Människor använder sig alltmer sina fordon för underhållning alternativ, inklusive att lyssna på musik och titta på video som DVD eller live-TV. Istället för att ta bilen till en mekaniker, kan du köpa en DVD-spelare och installera det själv. Du behöver inte mycket teknisk erfarenhet, särskilt om du köper en enkel att installera DVD-spelare som de som klipp på bilens armstöd. Saker du behöver
Vehicle DVD-spelare och Installation Kit
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilken typ av video spelare du vill installera i din bil . Många fordonsägare väljer att installera DVD-spelare, så att passagerarna kan njuta av videoklipp i fordonet. Du kan även köpa DVD-spelare som innehåller TV-mottagare så att du kan titta på lokala TV-kanaler. Ett av de enklaste DVD-spelare stilar att installera är en clip-on bil dvd-spelare, som inte kräver att du ändrar din bil kropp. Du kan också köpa spelare som är installerade i bilens streck, visir eller nackstöd.
2

köpa ett fordon DVD-spelare från din lokala elektronikaffär som Best Buy, elektronik avdelningen på Walmart eller över Internet. Dessa spelare finns på många online-återförsäljare, inklusive Amazon.com, Buy.com och CircuitCity.com.
3

Montera spelaren efter dina specifika enhetens instruktioner. Om du väljer att installera en in-dash DVD, måste du ta bort din gamla stereo och stereo montera och koppla bort alla kablar som är anslutna till stereon. Se till att din bil är avstängd och att du kopplar bort batteriet från din bil. Clip-on DVD spelare fäster till bilens armstöd eller annan anvisad plats och koppla in din cigarettändare för makten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90120.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.