Hur Spela en bil dvd via bilens högtalare

med ljudet av en Digital Versatile Disc komma genom bilens högtalare är en bekvämlighet för dem som vill lyssna på ljudet av skivan, utan att tvingas bära hörlurar. Eftersom den stora majoriteten av alla DVD-baserade huvudenheter erbjuder intern förstärkning, aktivera högtalarna i fordonet är en del av den naturliga installationsprocessen. Installationsprocessen på en sådan huvudenhet är därför, när det gäller ljud-delen av apparaten, som konventionell som de flesta andra radio installationer. Saker du behöver
Aftermarket kablage
Mobile DVD-spelare manual
Wire strippor
16 gauge isolerad tråd kontakter
Wire Crimp Tool Review 3-tums plast buntband

Visa mer instruktioner
1

Lokalisera kablaget medföljer mobila DVD-spelaren. Ta selen om den är ansluten.
2

Konsultera manualen för att bestämma färg högtalarkabeln kodning på DVD-spelaren. Stäm att mot kodningen på förpackningen av eftermarknaden kablaget.
3

Skala ändarna av trådarna på båda selar, med kabelskalare eller genom att helt enkelt dra av pre-cut isoleringen upphör för hand.
4

Skjut en 16-gauge krimpkontaktdon över de kala ändarna av varje tråd på radions sele. Pressa dem på plats med pressverktyg.
5

Skjut de motsvarande trådarna från eftermarknaden fordonet interface harness till den andra sidan av de krympanslutningar. Fäst dem med en fast klämma på pressverktyg.
6

Clip eftermarknaden sele i bilens kabelnät. Byt huvudenheten och tillhörande fordonskomponenter streck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90042.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.