Dodge Ram OEM DVD Instruktioner

Installera en OEM DVD-spelare i en Dodge Ram är enklare än det låter. När du installerar en DVD-spelare, det handlar om fästet. När du installerar fästet där overhead takbelysning är, glider DVD-spelaren på plats. Processen använder trådarna som driver takbelysning, så att du inte behöver installera några kablar själv. När DVD-spelaren är installerad, kommer dina roadtrips vara mycket mer underhållande för dina passagerare. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Carpenters Drill kniv hotell med maskin kran borr
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Placera spetsen på en platt skruvmejsel vid basen av takbelysning. Långsamt arbete skruvmejseln runt basen för att lossa locket takbelysning. När det är löst nog att få, använda händerna för att helt ta bort den från taket på fordonet.
2

Koppla bort kablaget från baksidan av takbelysning och tuck trådarna upp i tak skrymsle. Placera hållaren över skrymsle och placera konsolen så att den ligger plant. Skär headliner runt konsolen med en snickare kniv. Ta fästet nedåt och ta bort den kapade biten av innertaket.
3

in kablarna genom öppningarna på konsolen. Placera fästet tillbaka över kupolen ljusöppningen. Borra ett hål i varje hörn av fästet med hjälp av en maskin lite kran drill. Borra i taket materialet men inte borra hela vägen genom taket.
4

Använd en stjärnskruvmejsel för att skruva fästskruvarna i de borrade nybakade hålen för att fästa fästet i taket. Anslut kablaget i DVD-spelaren. Rikta in DVD-spelaren till spåren på fästet och glider på spåren tills den låses på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90064.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.