Hur installerar jag en DVD i den bakre system för en utflykt?

Att ha en TV installerad i din utflykt för dina baksätespassagerare att njuta gör någon lång bilresa mer underhållande, och barn särskilt gillar att titta på sina favoritfilmer på långa resor. Installationen är enklare än det låter eftersom det kräver användning av gemensamma hushållet verktyg och tar bara en timme att slutföra. Det finns inga sladdar att installera och ingen teknisk kunskap behövs. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Carpenters Drill kniv hotell med en 10-24 maskin kran borr
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Använd platt skruvmejsel som en liten pry bar genom att montera huvudet under basen på kupolen ljus och försiktigt dra tillbaka på handtaget. Detta skapar utrymme mellan takbelysning och taket. När takbelysning är löst, ta bort den från taket för hand. Koppla bort kablaget från takbelysning och stoppa upp den i taket.
2

Lyft DVD fäste upp till taket och håll den på plats med ena handen medan spåra runt konsolen med blad av en snickare kniv, skär headliner. När du har spårat hela vägen runt fästet, ta bort konsolen från taket och ta bort den kapade biten av innertaket. Headliner måste tas bort så att fästet kan sitta platt på taket, vilket minskar vibrationerna. Dra kablaget från taket hålet och trä det genom tråden slits fästet
3

. Lyft bygeln tillbaka till taket så att det sitter fast där innertaket togs bort. Använd en borr med en 10-24 maskin kran borr för att borra fyra hål, ett i varje hörn, genom fästet. Fortsätt att borra i taket. Den 10-24 Maskinen kranen storlek håller dig från att borra för djupt.
4

in fästskruvarna genom hålen i fästet och dra dem i taket med hjälp av en stjärnskruvmejsel. Anslut kablaget i DVD-spelaren. Skjut DVD spelaren på fästet tills den låses på plats. Dra försiktigt i DVD-spelaren för att se till att den är säker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90087.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.