DIY Car TV

Idén om du monterar en TV i bilen är inte så svårt som det låter. Installationen kräver avlägsnande av overhead takbelysning, vilket lämnar en tom plats för att montera TV, liksom oanvända sladdar som du använder för att driva TV. Projektet använder vanliga hushåll verktyg och består av en kort lista över enkla uppgifter som leder dig till färdigställande. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Carpenters Drill kniv hotell med maskin kran borr
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Skjut platt huvud skruvmejsel under kupolen ljus bas, vrid handtaget på skruvmejseln ett kvarts varv medan du arbetar dig runt hela basen av takbelysning. Detta skapar utrymme mellan takbelysning och taket. När takbelysning är lös nog att få, använda händerna för att ta bort den från taket. Koppla bort kablaget och stoppa in den i taket hålet.
2

Håll fästet upp över taket hål med ena handen och använd den andra handen för att skära headliner runt konsolen med en snickare kniv . Ta bort fästet så att du kan ta bort headliner fragmentet. Dra kablaget ner från taket och skjut den genom öppningen i mitten av fästet. Addera 3

Håll konsolen i taket och använd en borrmaskin med en 10-24 maskin knacka lite för att borra genom konsolen i taket. Dessa hål är där skruvarna håller fästet i taket. En maskin kran bit skapar gängade hål som håller skruvarna på plats. Den 10-24 storlek bit är en bra storlek att använda för att hålla dig från att borra för djupt in i taket, men du måste fortfarande vara försiktig för att undvika att göra det.
4

in monteringsskruvar genom skruvhål och använda en stjärnskruvmejsel för att dra in dem i taket. Anslut kabelstammen i TV. Tråden sele är ett kluster av trådar som kommer samman för att ansluta till en rektangulär plugg. Skjut TV på fästet tills den låses på plats. Tryck på strömbrytaren för att slå på TV: n, kommer ljudet från interna högtalarna på TV. För att ansluta trådlösa hörlurar, sätter audiomottagaren hörlurarnas in ljud uttaget på sidan av TV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90090.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.