Hur koppla in en Park Växla till Play DVD

Koppla ihop en park switch för att spela DVD-skivor på bilens DVD-spelare kan göras genom ledningar ledningen omkopplaren till DVD-spelaren till parken tänds. Det innebär att när parken ljusomkopplaren är inkopplad (när bilen sätts i parken), kommer DVD-spelaren kom igen. Detta resulterar i säkrare körning eftersom DVD-spelaren inte kan användas när fordonet är i rörelse. Det är olagligt för DVD-spelare skärmar inom synhåll för föraren att vara i drift om inte bilen är i parken. Saker du behöver
Vehicle bruksanvisning
Trådskalare
Eltejp
Visa fler instruktioner
1

Leta bilens kopplingsscheman i instruktionsboken. Leta efter den tråd som leder till parkeringsljus.
2

Lokalisera parkeringsljus tråden i fordonet. Trådarna ligger oftast under ratten under instrumentbrädan. Detta kan dock variera beroende på bilens märke och modell.
3

När tråden är belägen, strippa en liten del av sin isolering med kabelskalare.

4

Leta fjärrkontrollen ledaren för DVD-spelaren.
5

Linda avlägsna bly tråd runt den exponerade parkering tråden. Täta anslutningen med eltejp.
6

Slå på bilen, och testa installationen. När bilen tas i parken, kommer parkeringsljuset tråden vara engagerade och (beroende på anslutning) skickar en signal till den avlägsna ledningstråd på DVD-spelaren. Detta kommer att sätta på spelaren. När parkeringsljus inte är engagerade, då DVD-spelaren inte slås på, eftersom den inte tar emot en signal från fjärrkontrollen bly.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90109.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.