Hur man installerar en Audiovox Overhead DVD

Att ha en Audiovox overhead DVD-spelare installerad i bilen som gör långa resor roligare för alla. En viktig nyckel till att installera en overhead-DVD är att ta bort innertaket som ligger under fästet, så att fästet ligger an mot taket för att minska skärmens vibrationer när fordonet är i rörelse. Installationen använder vanliga hushåll verktyg och bara tar ungefär en timme att slutföra. Saker du behöver
Liten platt skruvmejsel
Box Drill cutter hotell med maskin kran borr
Philips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Använd liten platt skruvmejsel för att skapa utrymme mellan taket och den overhead takbelysning. När takbelysning är lös nog att få dra ut det från taket skrymsle och dra kablaget från baksidan. Tuck trådarna upp i taket vinklar.
2

Håll stödfästet över hålet i taket. Trace runt fästet med en mattkniv för att skära ut headliner. Ta bort fästet från taket och ta bort den bit av innertaket.
3

Dra ut kablarna från taket skrymsle och trä dem genom tråden spåret på fästet. Håll konsolen upp till taket och borra ett hål i alla 4 hörn av konsolen med en borr med en maskin kran borr. Fortsätt att borra i taket men inte borra djupare än djupet av taket. En maskin kran borr skapar gängade hål som du använder för att fästa skruvarna.
4

Anslut kablaget till baksidan av DVD-spelaren. Skjut DVD spelaren på fästet tills det klickar på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90057.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.