Hur man installerar Visor bildskärmar i bilen

Bil videoskärmar är inte bara för tak och ryggstöd-du kan installera monitorer i solskyddet på passagerarsätet. Dessa skärmar är enkelt att ansluta till en A /V-väljare box. Här är hur du installerar dem. Saker du behöver
Visor bildskärmar
Two-in-one A /V-kontakt (tillval) katalog Skruvmejsel
Wrench /uttag
A /V-kablar
Visa mer Instruktioner
1

Öppna huven och ta bort batterikablarna från bilbatteriet med en nyckel eller hylsa. Kontrollera bilens reparationshandbok för rätt verktyg storlek.
2

bort de ursprungliga visir från din bil genom att lossa skruvarna i fästet, med rätt skruvmejsel. Förvara dessa visir så du kan byta dem om du säljer bilen senare.
3

Få visiret monitorer. Dessa borde ha kommit förinstallerad i visiret bostäder. Rikta visiret husets fäste till rätt plats och dra åt skruvarna.
4

Rutt en A /V-kabel till varje av visiret monitorer. Du kan ansluta bildskärmar separat eller använda en två-i-en A /V-kontakt för att ansluta båda skärmar till samma jack på A /V-väljare box. Anslut en A /V-kabeln till A /V-kabel på vardera av visiret speglarna. Använd buntband för att hålla din A /V-kablar från hängning.
5

Återanslut batteriet och slå på bilen. Växla A /V-väljaren rutan på visiret monitorer. Bildskärmarna kommer att slå på om du installerade dem på rätt sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/89987.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.