Hur man installerar en bil larm i en Chevy Silverado

Lastbilar gillar Chevy Silverado är en populär bil bland tjuvar, vilket gör att installera åtminstone en grundläggande alarm ett måste. Installera ett larm i Chevy Silverado tar en praktisk kännedom om bilens elektriska system och flera timmar. Chevrolet Silverado modeller efter 1998 kräver tillsats av en passlock bypass relä för avancerade alternativ såsom fjärrstart. Saker du behöver
Larmsats med adaptrar fordonets ledningar
buntband
Drill
Skruvmejslar
Passlock bypass modul
Visa fler instruktioner
1 < p> Läs monteringsanvisningen noggrant. Identifiera alla delar och anslutningar. Öppna huven och koppla den positiva batterikabeln.
2

Lokalisera ett öppet område och montera larm siren i motorrummet. Anslut kabeln larmet strömmen till den positiva batterikabeln. Kör alla kablarna till förarsidan av brandväggen och mata dem in i kabinen.
3

Borra ett litet hål i instrumentpanelen för LED-ljus och knäpp fast den på plats. Leta reläet ström låset under instrumentbrädan om lastbilen är så utrustad och anslut larmets modul makt lås. Montera stötsensor enligt tillverkarens rekommendationer.
4

Identifiera starter tråden i tändningslåset selen och fäster starten inaktivera reläet. Kör alla av trådarna till förarens sida av instrumentbrädan och anslut till larmet styrenheten. Installera ytterligare alternativ och passlock modulen nu och anslut dem till styrenheten. Fäst styrenheten så långt in i streck som möjligt med buntband.
5

Anslut den positiva batterikabeln och testa larmet på Silverado. Justera nivån alarmkänslighet returresa och säkra alla lösa trådar med ett buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89798.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.