De Bästa Dubbel Din Navigation Units

Dubbel Din Navigation-enheter används ofta för att spåra var bilar som använder satellitteknik. De bästa Dubbel Din Navigation enheter har olika funktioner som uppfyller de kvalitetsnormer som fastställts av det tyska institutet för standardisering, som är det styrande organet för dessa navigering enheter. Pioneer Dubbel DIN Navigation

Pioneer Dubbel DIN navigation enhet har en stor motordriven sju tums WVGA Hi-upplösning pekskärm och en 3D-grafikaccelerator. Den har också en DVD-uppspelning, inbyggd Bluetooth 1 för handsfree-samtal och musik streaming och en USB-anslutning för iPod /iPhone. Andra funktioner är en plats för ett micro SD-kort och en ingång för back-up kamera. Dess navigationssystem är SIRIUS XM satellit. Systemet har också en HD-radio. Moderna nya funktioner inkluderar en 3D-gränssnitt beröring slide och en Pioneer MusicSphere.
Kenwood Dubbel Din Navigation

Kenwood Dubbel Din Navigation enheter har en in-dash DVD-spelare. Denna DVD-spelare har förmågan att driva fyra kanaler, vilka var och en utnyttjar totalt 50 watt. En annan funktion i Kenwood Dubbel DIN navigation enhet är 6,1 tums LCD-bildskärmen som har pekskärm kontroller. Den har ingångar för USB, extraanställda, och en ingång för backkamera. Navigationssystemet har utrymme för expansion när det gäller Bluetooth-adaptrar och kontroller iPod.
JVC Dubbel DIN Navigation

JVC Dubbel DIN Navigation System har funktioner som röststyrning och text-till-tal på upp till tre språk. Den har sex miljoner intressanta platser, en Lane Guide och en hastighetsbegränsning Display. De sevärdheter kan sökas via OCS Google Map med hjälp av Street har direktören Assistant. Du kan också lägga till sevärdheter till enheten använder ett SD-kort. JVC Dubbel DIN Navigationssystemet ger navigering som är mycket exakt, med en inbyggd WAAS GPS och en 6,1 tums pekskärm. I de fall där det finns risk för att enheten blir stulen, är framsidan av dubbel DIN löstagbar för förvaring. Andra funktioner i navigationssystemet inkluderar USB, AV-in och Bluetooth Wireless Technology.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89896.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.