Hur man installerar en bil larm i en Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee är populär bland bil tjuvar, vilket gör ett alarm en nödvändighet för de flesta människor. Installera ett larm i Jeep Grand Cherokee kräver en fungerande kunskap om bilelektronik och flera timmar. Variationer i tråd placeringar mellan årsmodeller kräver ett kopplingsschema och flera timmar att slutföra detta projekt. Saker du behöver
Larmsats med adaptrar fordonets ledningar
Drill
Skruvmejslar
buntband
Visa fler instruktioner
1

Läs larmet manuellt noggrant och identifiera alla delar och anslutningar. Öppna huven, koppla den positiva batterikabeln och fäst tråden larmet strömmen till kabeln.
2

Montera larm siren i ett öppet område med sirenen mot motorn för att begränsa vatten exponering under körning. Kör alla av trådarna till förarens sida av brandväggen. Mata ledningarna genom brandväggen, borra ett nytt hål vid behov. Nå under instrumentbrädan och dra ledningarna i kabinen.
3

Borra ett hål i instrumentbrädan eller mittkonsolen för LED-ljus och snäpp den på plats. Om Jeep Grand Cherokee har makt lås, lokalisera reläet ström låset under instrumentbrädan. Anslut modulen larmet låset och låt ledningarna hänger från instrumentbrädan.
4

Identifiera starter tråden i tändningslåset bunt bakom ratten. Fäst start inaktivera reläet och fästa ledarna i instrumentpanelen med buntband.
5

Installera stötsensor per tillverkarens anvisningar och montera ytterligare larm alternativ. Anslut alla kablar till larmet styrenheten och säkra den så långt in i streck som möjligt.
6

Anslut den positiva batterikabeln och testa larmet. Justera nivån alarmkänslighet om så önskas och säkra alla lösa trådar med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89806.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.