Vehicle Alarm Installation

Installera en bil larm är en komplicerad process och kräver en viss förståelse för det inre arbetet i ett fordon. Det finns flera typer av larm som är tillgängliga, men de flesta installera på ett liknande sätt. När du köper ett larmsystem, kontrollerar modellen för att se till att den är kompatibel med fordonet för installation. Också forskning varje larm innan ett köp för att se till att den har de önskade funktionerna och levereras med kostnadsfri teknisk support för att hjälpa med installationen om det behövs. Saker du behöver
Justerbar Hylsnyckel
ställa
elektrisk borrmaskin band Mössor och bits
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lay ut alla bitar av billarm och kontrollera att ingenting saknas. Helt läsa tillverkarens monteringsanvisningar och anteckna eventuella särskilda instruktioner eller anteckningar.
2

Montera Larmsirenen till undersidan av huven med bifogade fästen och bultar. Placera högtalaren så att den är vänd mot motorn och dra åt fästet ordentligt med en justerbar eller hylsnyckel. Kör siren tråden tillbaka längs huven och in i kupén genom brandväggen. Använd en befintlig ingång för att mata tråden igenom.
3

Anslut stambanan larmet strömmen till den negativa polen på batteriet genom att ta bort den negativa kabeln, inslagning larmet tråd runt batteripolen och sätt tillbaka den negativa kabeln. Linda den andra änden av kabeln med eltejp och kör det genom samma inre kopplingspunkt som används för siren tråden.
4

Tape kontrollboxen montering mall där du vill att boxen placerad och borra hål där så anges. Ta bort mallen och mata trådarna upp genom undersidan av instrumentbrädan genom centrumhålet.
5

Fäst en tråd till driva dörrlås relä av fordonet och köra den andra änden till centrumhålet i instrumentpanelen. Täck tråden samband med eltejp för att garantera en kvalitet och säker anslutning.
6

Placera kontrollboxen fäste över hålen och kontrollera att kablarna är genom konsolen och inte kläms. Sätt i skruvarna genom konsolen och dra fast fästet till instrumentbrädan.
7

Säkra varje enskild kabel till undersidan av larm kontrollbox i de lägen som indikeras av fabriks instruktioner. Vira trådarna runt skruven stolpar och dra åt dem med en skruvmejsel. Mata överflödig kabel tillbaka ner genom streck försiktigt och skjut manöverboxen på konsolen.
8

Testa larmet operation för att kontrollera att den fungerar korrekt och att alla anslutningar är säkra.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89921.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.