Hur man installerar en bil larm i en Honda CR-V

Yrkesmässigt larm installatörer älskar att arbeta på en Honda CR-V eftersom bilen är förberett för larmet. Detta gör Honda CR-V en stor bil för dig att installera larmet själv och spara pengar. Installera ett larm i Honda CR-V kräver fortfarande en grundläggande förståelse för bilelektronik och tråd identifiering. Installationen kräver 30 minuter om du använder bil horn, eller en timme om du installerar en siren. Saker du behöver
Larmsats med adaptrar fordonets ledningar
buntband
Drill
Skruvmejslar
Visa fler instruktioner
1

Läs tillverkarens installation manuell och identifiera alla delar och anslutningar. Öppna huven och ta bort den positiva batterikabeln från terminalen. Montera sirenen på ett öppet område i motorrummet, om så önskas. Face sirenen mot motorn och köra kablar genom brandväggen framför ratten.
2

Skjut förarsidan ryggstödet så långt det går och ta bort panelen säkringsdosan och lägre instrumentpanelen på förarsidan. Hitta den primära trådknippet under instrumentbrädan och fäst konsolen larmet kontrollen till den med buntband. Lokalisera den vita makten tråd i säkringsskåpet och anslut kontakten till den. Addera 3

Montera stötsensor under instrumentbrädan, precis vid sidan av stereon. Kör trådarna tillbaka till styrenheten. Anslut modulen makten låset till makten lås reläet ovanför säkringscentralen.
4

Snap ut en av de streck ämnena på vänster sida av instrumentpanelen och borra ett litet hål i den för lysdioden. Knäpp lysdioden på plats och anslut kabeln till styrenheten.
5

Leta starter tråden i tändningslåset trådknippet och anslut starten inaktivera reläet. Wire reläet, makt, lås modul och horn relä i styrenheten.
6

Anslut den positiva batterikabeln på Honda CR-V och testa larmet. Gör justeringar larmet känslighet nivå som behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89797.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.