Hur Wire en Fusion F-2000

F-2000 är en bil larm och keyless inresa systemet utformat för att användas med en mängd olika fordon. Förutom grundläggande keyless inresa funktionalitet, kan F-2000 kontrollerar fordonets trunk release samt inaktivera motorn för att förhindra stöld. F-2000 levereras med en kabelstam med alla de trådar som krävs för installation. Installationen består av matchande ledningarna från sele med de motsvarande trådarna i fordonet. Även om det finns ett stort antal trådar är inblandade i larmet installationsprocessen, kommer F-2000 med en detaljerad installationsmanual som beskriver hur alla kablar som behövs för larmet är anslutna. Saker du behöver
Vehicle kopplingsschema
sidavbitare
Avbitare
Crimp-ons
Lödkolv
eltejp
Visa fler instruktioner

1

Anslut den gula tändningskabeln från larmet till bilens positiva tändningsledning. Den tändningsledning används av ett antal enheter i fordonet, inklusive stereosystem, och ligger i bilens stereo kablage. Använd lödkolv eller crimp-ons för att koppla ihop de två kablarna. Skydda anslutningen genom att linda in den i eltejp.
2

Matcha den vita dörren kabeln från från larmet sele med bilens positiva dörrtappen brytarledning. Därefter matchar den bruna dörren kabeln från larmet sele med negativa dörrtappen brytarledning. Konsultera schematiska fordonets ledningar, eftersom placeringen av trådarna dörrtappen varierar beroende på märke och modell av fordon. Löd eller krimp båda anslutningar och skydda dem med eltejp.
3

Leta bilens konstant 12 volts kabel och anslut den till larmets smält, röd tråd. Den ständiga 12 volt wire går direkt från bilens batteri och kan nås från stereo selen. Nästa, para larmets apelsin parkeringsljus tråd med fordonets parkeringsljus tråd. Konsultera kopplingsschema, som plats för denna tråd är olika för varje fordon. Löd eller krimp båda anslutningar och skydda dem med eltejp.
4

Leta tråden fäst den medföljande larm siren och anslut den med den röda och vita kabeln från larmet sele. Nästa Anslut den grå kabeln från larmet sele till den negativa ingången på motorn inaktivera reläet. Anslut den återstående violetta kabeln till valfri trunk release relä. Båda reläerna medföljer larmsystem och bör placeras på en lättillgänglig plats. Löd eller krimp alla anslutningar och skydda dem med eltejp.
5

Slutför ledningsdragningen av larmet genom att ansluta den svarta kabeln från larmet kabelnätet till fordonets jordledning. Någon av de större kablage i bilen kommer att innehålla en jordkabel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89972.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.