Hur man kan stoppa en bil larm

De flesta bilar med stöldlarm komma med en nyckelbricka som används för att låsa och låsa upp bilen dörrarna från ett avstånd och även att stänga av larmet när den slocknar. Nyckelbrickor kan misslyckas med att stänga av larmet från gång till gång. Om din nyckelbricka inte fungerar korrekt, är det förmodligen dags att byta batteri. Men tills du får din fob arbetar, finns det några sätt att stoppa de flesta billarm utan fjärrkontroll. Saker du behöver
Bilnyckelminne
Tänger
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Lås upp förarsidans dörr. På bilar med fabriksmonterade larm, låsa förarsidan dörren med nyckeln vanligtvis stänger av larmet. Om dörren är redan upplåst, låsa dörren och sedan låsa upp den igen med nyckeln.
2

Starta bilen. Nästan alla billarm automatiskt stängs när tangenten används för att slå på tändningen.
3

Leta larmet säkringen. Säkringen för larmet är antingen i en säkringsdosa på rattstången eller i någon av de säkringsdosorna under huven. Bilens bruksanvisning kan hjälpa dig att lokalisera säkringen för larmsystemet. Om larmet installerades eftermarknaden, kommer säkringen inte märkas och du måste göra ditt bästa gissning.
4

Dra säkringen med en tång. Om du drar fel en, oroa dig inte. Det kommer inte göra någon skada på din bil. Bara ersätta den och hålla dra säkringar tills larmet går. Kom ihåg, när du har dragit säkringen, kommer din bil larm fungerar inte alls förrän du sätta tillbaka säkringen.
5

Koppla en batterikabel. Om du inte behöver köra bilen, kan du inte hitta säkringen och larmet kommer inte att sluta, koppla bort batteriet är ett bra sätt att starta bilens systemet. Detta bör återställa larmsystemet, så när du återansluta batteriet, bör larmet vara avstängd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89818.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.