Fake Blinkande LED Vehicle Security Installation

Fordon säkerhetsinstallationer presenterar typisk någon form av visuell avskräckande för att avskräcka tjuvar från att rikta bilen. Denna avskräckande oftast tar formen av en intermittent blinkande lysdiod eller LED. Den allestädes närvarande blinkande lysdioder i äkta system billarm har lett till en småindustri av falska LED blinkande enheter avsedda att avskräcka inbrott genom att skapa tvivel. Tjuvar är oförmögna att avgöra om en fullständig och fungerande larmsystem är i drift eller bara blinkande lysdiod. Saker du behöver
Blinkande LED kit
Lim
Electric drill (tillval) katalog Lödning kit
Shrink-wrap kit
In-line säkring (tillval) katalog
Visa fler instruktioner
1

se var de blinkande lysdioderna finns i andra bilar och bestämma positionen av era därefter. Vanliga platser är nära till stereon eller i instrumentpanelen bakom ratten.
2

Läs och förstå tillverkarens instruktioner som medföljer blinkande lysdiod och fäst LED bostäder med dubbelhäftande tejp eller snabb -inställning tvådelad epoxiharts, om så är lämpligt. Göra ett litet hål kan behövas för att tillgodose lysdioderna huset, i så fall, använd den rekommenderade storleken borr, först se till att det inte finns ledningar eller komponenter gömda bakom en del av din bil där du kommer att borra
Billiga 3

Placera kontrollpanelen där det är lätt att komma åt, men inte lätt att se från utsidan av fordonet, och fäst den med dubbelhäftande hook-and-eye tape (Velcro-typ material), vilket tillhandahålls vanligtvis som en del av installationen kit. Kör trådarna från lysdioderna bostäder till kontrollpanelen och gå med dem till deras matchande färg-kodade motsvarigheter. Det är alltid bäst att gå med fordonsindustrin ledarna med en lödning kit och att isolera gå med en shrink-wrap kit.
4

Anslut de återstående två kablar vid kontrollpanelen till en konstant 12-volt och en jord. Den färgkodning för dessa trådar kommer typiskt vara svart eller rött för varmt tråd och vitt för marken. Denna konstant tillförsel kan hämtas från bakom strömbrytare som styr dina sidoljus, om de inte är påslagna av ignitio. Den i hytten artighet strömbrytare eller bilbatteriet finns andra alternativ. Installera en inline säkring om LED tillverkaren råder dig att göra det.
5

Flytta omkopplaren manöverpanelen till "On" för att testa installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89930.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.