Hur man installerar en bil larm i en Chevy Impala

Chevy Impala har varit in och ut ur Chevy lineupen för generationer men den grundläggande larmanläggningen förblir densamma. Tidiga Chevy Impala modeller är sannolikt tidigare har installerat eftermarknaden elektronik så extra försiktig när du installerar ett nytt larm. Installera ett billarm kräver stor kunskap om bilens elektriska system och ett kopplingsschema. Saker du behöver
Larmsats med adaptrar fordonets ledningar
buntband
Drill
Skruvmejslar
Visa fler instruktioner
1

Läs larmanläggningen bruksanvisningen noggrant och hålla support nummer praktiskt om du har några frågor som varje larm tillverkare använder olika anslutningar och montering tekniker. Öppna huven och koppla den positiva batterikabeln. Anslut kabeln larmet strömmen till den positiva batterikabeln och köra den till förarsidan av brandväggen.
2

Lokalisera ett öppet område i motorrummet och montera sirenen, som vetter mot motorn för att begränsa vatten exponering under körning. Kör sirenen kablarna till förarsidan är av brandväggen och mata alla kablar genom brandväggen och i instrumentbrädan område av Impala. Borra ett litet hål i brandväggen om det behövs, direkt framför ratten. Addera 3

Ta bort den nedre instrumentpanelen om det behövs och montera chock sensor enligt tillverkarens anvisningar. Leta reläet ström låset om bilen är så utrustad och anslut larmets modul makt lås.
4

Hitta starter tråden i tändningslåset selen och fäster starten inaktivera reläet. Borra ett litet hål i instrumentpanelen för LED-ljus och knäpp fast den på plats.
5

Anslut alla sladdar till larmet styrmodulen genom att ansluta dem till modulen och fäst den så långt in i streck som möjligt med buntband.
6

Anslut positiva batteriet och testa larmet på Impala. Justera känsligheten så önskas och säkra alla lösa trådar med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89811.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.