Inaktivera en bil larm utan en Remote

Billarmer är effektiva stöld avskräckande när de installeras och används på rätt sätt . De flesta larmsystem komma med en nyckel - kedjar fjärrkontroll så att du kan förvandla din larmsystemet på och av med lätthet . Om du har förlorat din fjärrkontroll , dock kan du uppleva ett ögonblick när bilen larmet går av misstag och du inte vet hur man stoppar den . Genom att följa några steg kan du tysta din bil larm och hålla dina grannar nöjda . Saker du behöver
Larmknapp
Säkring avdragare
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Starta bilen . Denna åtgärd kommer att orsaka de flesta larm att sluta .
2

Lås dina dörrar manuellt om du inte redan är i bilen . Vissa larmsystem kommer att stängas av när de upptäcker en dörr låsas upp med en nyckel .
3

Stäng av larmet med hjälp av larmknappen . Öppna din huva och lokalisera larmet . På toppen av systemet , bör det finnas en plats för ett larm nyckel . Om du har en händig , placera nyckeln och vrid till höger . Detta kommer att manuellt stänga av larmet .
4

Koppla bort batteriet . Använd spärrfunktion för att skruva loss skruven som håller den negativa batterikabeln ansluten till batteriet . När denna tråd är frånkopplad , kommer makten att bilen är borta , och larmet kommer att sluta .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89865.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.