Hur man installerar en bil larm i en Ford Mustang

En grundläggande larmsystem för en Ford Mustang innehåller en chock sensor, horn, fjärrkontroll och börja stänga. Installera larm i Ford Mustang ger dig en ny nivå av säkerhet och möjligen en paus på din försäkring. Att sätta in en grundläggande larm kräver en praktisk kännedom om bilens elektriska system och möjligheten att enkelt identifiera kablar och anslutningar. Saker du behöver
Larmsats med adaptrar fordonets ledningar
buntband
Drill
Skruvmejslar
Visa fler instruktioner
1

Läs monteringsanvisningen och identifiera alla de ingående delarna. Ta den positiva batterikabeln och hitta en plats i motorrummet för att montera larmet sirenen.
2

Montera larm siren så att den är riktad mot motorn för att begränsa exponering för vatten vid körning. Kör sirenen trådarna längs kroppen eller brandvägg mot förarsidan. Anslut kabeln larmet strömmen till den positiva batterikabeln och dra den längs brandväggen till sidan av sirenen trådarna. Vrid sirenen och makt trådar tillsammans löst och mata dem genom ett hål i brandväggen.
3

bort klädseln under ratten och hitta en säker plats så långt in i streck som möjligt . De äldre klassiska Ford Mustang modeller har enkel åtkomst från under instrumentpanelen och inte kräver panelen avlägsnas. Fixera modulen larmet kontrollen till en tung bunt trådar med buntband eller borr och montera på en metall tvärstag.
4

Placera stötsensor per tillverkarens anvisningar och köra trådarna mot styrmodulen . Identifiera kraftrelä dörrlås om bilen är utrustad och plugin i dörrlåset larmmodul. Leta starter tråd som kommer från under ratten och bifoga starten inaktivera reläet per larm tillverkarens anvisningar.
5

Borra ett litet hål för LED-ljus på en plats som är väl synlig från utsidan av bilen. Fäst LED-ljus och köra kabeln till larmet styrmodulen.
6

Anslut strömmen, siren, chock sensor, LED och börja stänga ledningarna till styrenheten. Återanslut den positiva batterikabeln, testa larmet, och justera känsligheten vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89799.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.