Hur att avväpna en LoJack

LoJack är ett fordon återhämtning enhet som drivs av polisen. Till skillnad billarm, som underrättar ägare vid tidpunkten för stölden, spårar LoJack placeringen av bilen efter stöld. LoJack system är komplexa och bör installeras och avväpnas enbart av licensierade LoJack tekniker. På grund av den lilla storleken på enheten, tekniker har ungefär 20 och 30 alternativ när du installerar den i en bil. Detta gör det svårt inte bara för tjuvar att hitta, men även de som inte tränade. En icke-professionellt kan orsaka omfattande och kostsamma skador på ditt fordon försöker hitta och ta bort LoJack. Instruktioner
1

Hitta din chassinumret (VIN). Kontrollera din instrumentpanel, fordonets registreringsnummer eller LoJack kort för VIN.
2

Besök LoJack hemsida. Ange ditt postnummer, fordonstyp och göra. Klicka på "Hitta en återförsäljare." Addera 3

Ring återförsäljaren att ställa in ett möte för att få ditt LoJack avväpnade. Det kommer att finnas en avgift för både utnämning och borttagning av din LoJack. Alternativt, istället för att arbeta direkt med återförsäljaren, kan du ringa LoJack kundtjänst på 1-800-4-LoJack att boka tid för att avväpna din LoJack. Den kundtjänst kommer att ge dag och tid samt om att ta bilen.
4

Delta utnämningen. Kontrollera att du har ditt VIN. Teknikern kommer att titta på din bil och ger en beräknad kostnad för flytt.
5

Betala utnämning och avgifter borttagning och vänta medan teknikern avväpnar din LoJack.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89969.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.