Hur programmera Cobra Alarm Systems

Varje Cobra larmsystem säljs med en avaktivering kort och en unik fyrsiffrig programmering kod används enbart i syfte att programmering och omprogrammering av enheten. Enheten omprogrammeras när du lägger till en ny nyckelbricka eller re-synkronisering nyckelbricka s efter batteribytet. Omprogrammering innebär en enkel procedur som kräver bara några minuter av tid. Saker du behöver
Fyrsiffrig programmeringskod
Visa fler instruktioner
1

Ange din bil och förbereda alla larm nyckelbrickor för omprogrammering även om endast en kräver programmeringen genom att trycka och håller ned båda knapparna på varje fjärrkontroll för ungefär 10 sekunder tills LED slutar blinka.
2

Vrid fram och tillbaka mellan "On" och "Off" positioner tre gånger inom fem sekunder. Säkerheten LED på Cobra larmsystemet ska blinka en gång för att ange programmeringsläget initieras.
3

Vrid tändningsnyckeln till "ON" och räkna antalet blinkningar på Cobra larmsystem LED. Vrid tändningsnyckeln till "Off" när antalet blinkningar motsvarar den första siffran i din fyrsiffriga kod programmering.
4

Upprepa steg 3 för de återstående tre siffrorna i ditt fyrsiffriga programmering kod. Vrid tändningsnyckeln till "ON" när koden är angiven och larmet kommer att lysa upp om koden angavs framgångsrikt.
5

Tryck den största knappen på en av nyckelbrickor tills larmet släcks. Det blinkar tillbaka på om fler än en fjärrkontroll programmeras. Tryck den största knappen på de återstående nyckelbrickor, en efter en, tills larmet förblir släckt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89974.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.