Felsökning Viper SmartStart

Vipers SmartStart låter dig starta din bil från praktiskt taget var som helst med din smartphone. Systemet fungerar med iPhone iOS, BlackBerry och Android. Appen ersätter en särskild nyckel-fob fjärrkontroll. SmartStart kan läggas till de flesta Viper larm och start-system. Du använder även Viper larm att låsa, låsa upp, arm, avväpna, starta, trunk release och utlösa paniklarm. Flera fordon använder denna larmsystem och kombinera med GPS för bil plats. Problem med SmartStart kan oftast relateras till konto inrättas. Instruktioner
1

Vänta på skärmen för att återgå till den vanliga blå färg om skärmen tonas ned i några sekunder efter att du startar Android app. Appen fungerar inte förrän den är fullastad. Välj inte någon av de andra flikarna som "bilar" eller "Inställningar" när skärmen är grå, vilket gör att appen misslyckas. Du måste sedan åter startar appen.
2

Stäng Android app om, när man väljer ett annat fordon för att överföra SmartStart kontrollen, kommer den första bilen bocken inte försvinna. Vara medveten om att det är bara en bugg, och förändringen kommer faktiskt äger rum.
3

Kontrollera dina filter brevlåda skräppost om du inte får kontoaktiveringen e-post. Meddelandet kan ha junked. Mata in användar-ID och lösenord i appen om du får felmeddelandet: "Failed Log-in." De inloggningsuppgifter du angav matchar inte detaljerna på servern. Återställa lösenordet kan åstadkommas genom den ursprungliga installationen.
4

Kontrollera att din smarta telefonen har en signal om SmartStart fungerar inte. SmartStart använder en 3G-eller Wi-Fi-signal för att driva bilens funktioner. Om det inte finns någon signal, kommer tjänsten inte att fungera. Felmeddelanden som "Fel vid sändning av Command" är en indikation på att det finns ett nätverk problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89968.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.