Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Mile Marker E12000 Instruktioner

Mile Marker är ett varumärke av vinsch som kan monteras på fram-eller baksidan av ditt fordon eller användas som en fristående enhet. Den E12000 är en typ av elektrisk vinsch som är avsedd för off-road bruk. Men innan vinschen kan användas måste den monteras och monteras på en bas. En bas kan även den främre eller bakre ramen av ditt fordon eller en plattform monterad på en släpvagn. Saker du behöver
Wrench
Momentnyckel
avbitartång
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Fäst kroppen av vinschen på montering plattform med bultar och muttrar. Dra åt muttrarna på en bult med skiftnyckel. Dra åt bultarna till 35 fot-lbs. med momentnyckel.
2

Placera motorstyrning rutan för vinschen ovanpå motorn gjutning. Fäst lådan motorstyrning med bultarna med hylsnyckel. Fäst buntbandet, som medföljer vinsch, till fästet på motorn pressgjutning. Skär buntbandet med en avbitartång. Addera 3

Skjut gummistövlar över slutet av kraftkablar. Route batterikablarna för vinschen till batteriet.
4

Fäst gula ledningen från styrenheten till vinschen med hjälp av skruvmejseln. Fäst den blå kabeln från styrboxen till vinschen.
5

Fäst ringen kontakt för svart kabel för marken till den negativa batteripolen. Anslut den röda kabeln till den positiva batteripolen. Täck slutet av kraftkablar med gummistövel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104818.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.