Felsökning av en Nissan Xterra Air Bag Ljus

Airbag- lampan på din Nissan Xterra tänds när krockkuddar är fel . Krockkudden montering i Xterra är en mycket komplicerad del och bör enbart servas av en professionell mekaniker . Utbyteskrockkuddar normalt köps direkt från Nissan och installeras på generalagenten . Men innan de har någon tjänst arbete på din airbag , bör du göra en enkel felsökning förfarande för att se till att problemet inte är en förlust av makten till airbag-sensor eller styrenheten . Instruktioner
1

Dra ner på säkringen luckan under rattstången med fingrarna för att ta bort den.
2

Dra säkringen för krockkudden med säkringen avdragare i gruppcentralen . Använd säkringsförteckningen på undersidan av säkringslocket om du har svårt att hitta krockkudden säkringen .
3

Kontrollera säkringen . Om den är trasig , byt ut säkringen mot en ny säkring med samma amperetal . Krockkudden ljus i din Xterra kommer på om krockkudden sensor och styrenhet inte har makt . Detta kan hända om säkringen har gått .
4

Starta din Xterra och vänta för att se om krockkudden tänds . Om den gör det , måste du ha din krockkuddar servas av en professionell mekaniker .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64889.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.