Toyota 4Runner startar inte

Toyota 4Runner debuterade först 1984. Toyota kombinerat robusthet och mångsidighet av dess fyra-wheel-drive pickup med komforten av sina personbilar. Den första designen hade två säten och en täckt lastutrymme, den andra var avsedd att bära upp till fem passagerare med ett baksäte som kan fällas platt för lastutrymme. 4Runners är mycket mångsidiga nyttofordon som är roliga att äga och köra. Men du kan inte njuta av en 4Runner om den inte startar. Om din 4Runner inte startar, måste du kontrollera olika komponenter inuti fordonet och under bilens huv. Saker du behöver
Startkablar
Säkringar
Visa fler instruktioner
1

Slå på strålkastarna och nyckelpersoner. Om strålkastarna och dash indikatorlampor inte kommit på eller inte fungerar, då din 4Runner batteri är dött och kommer att kräva en skjuts eller batteribyte.
2

Bifoga en uppsättning startkablar till din bil och ett hopp fordon. Idle hoppet fordonet för att ladda det urladdade batteriet. Du kan också använda ett bärbart batteri rutan om ett hopp fordonet inte är tillgänglig.
3

Kontrollera din mätare bränslenivån på instrumentpanelen för att se till att din 4runner nog har bränsle för att starta motorn. Om ditt batteri är inte död, kommer det bränsle nivåmätare stiga och visa mängden bränsle i tanken.
4

Kontrollera om anslutningarna till massan luftflöde sensor och spjällhuset är inkopplade in om bilen är så utrustad. Om dessa kontakter är löst, kommer de att förhindra att din truck från start
5

Inspektera luftfiltret och bostäder för eventuella blockeringar som kan hålla trucken från att få luft,. Utan luft, kommer lastbilen inte startar . Kontrollera att luftintaget slang för spjällhuset är korrekt ansluten och förseglas.
6

Byt blåst eller skadade säkringar eller skadade ledningar runt säkringen panelen under instrumentbrädan.
7 < p> Ta av locket från Schrader ventilen på intaget bränslefördelningsröret och trycka ned ventilen, se till att nyckeln vrids till "på." Om inget bränsle kommer ut, kanske du har en dålig bränslepump.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65890.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.