Felsökning av luftkonditionering i en Chevy Avalanche

Luftkonditionering problem i bilar kan vara ganska vanligt, med många möjliga orsaker. Ibland kan problemen vara mycket lätt att fixa. Du kan potentiellt spara dig tusentals dollar genom felsökning luftkonditioneringen i din Chevy Avalanche. Instruktioner
1

Kontrollera temperaturen kontroller för att se till att de känner sig rätt. Om de inte fungerar på samma sätt som de gjorde innan luftkonditioneringen gick ut, då är det så enkelt som en säkring problem.
2

Hitta säkringsdosan i en Chevy Avalanche på passagerarsidan av mittkonsolen nära golvet. Säkringen som styr luftkonditioneringen är nummer 10. Ersätt det med ett av reservsäkringar tillgängliga, vilket är siffror 2 till 5.
3

Lyft huven på bilen med motorn avstängd och först leta efter visuella ledtrådar till vad den problemet kan vara. Titta på kompressorn. Det är cylindrisk till formen, sitter direkt bredvid motorn och har en rem. Se till att bältet är intakt och det finns ingen rost.
4

Lyssna på fläktmotorn att se till att den är igång, men inte alltför högt. Kliv in i bilen och spela med luft reglagen på instrumentpanelen för att se till att fläktmotorn gör lämpliga ökningar och minskningar i volym.
5

Kontrollera styrkablar som cirkulerar luften nästa. Manöverpanelen måste tas bort först. Hitta den kabel som sträcker sig från uppvärmning och luftkonditionering. Den är liten och svart. Inspektera det tillsammans med sina anslutningar för att se till att det inte finns några läckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63756.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.