Hur man säljer en skräppost bil i MD

De flesta människor har en skräp bil, och de bara bli av med det och få något i gengäld. De vet inte att de faktiskt kan få betalt för att bli av med sin bil. Det finns människor som köper skräp bilar eftersom de har förmåga att fixa bilarna oavsett hur illa skadan, och sälja dem för att göra en vinst. De kommer inte att betala dig en stor summa pengar, men något är bättre än att bara ge din bil bort för ingenting. Denna artikel kommer att berätta hur du kan sälja ditt skräp bil om du bor i Maryland. Saker du behöver
Computer
Internet
Pappersarbete Telefon
för ditt fordon
Fordon
Visa fler instruktioner
1

Hitta ett företag som kommer att göra dig ett erbjudande för din skräppost bil och ordna för att plocka upp det själva. Det är ett stort företag som heter Köp My Wreck. Länken till denna webbplats tillhandahålls för dig i slutet av den här artikeln. De rekommenderar att du fyller i formuläret på nätet och skicka in det, men du kan kontakta dem på denna adress: PO Box 309, Seymour, CT 06483. Du kan också ringa dem på 1-877-270-7704.
2

Har din fordonsinformation redo för assistenten som ringer dig. När du ger assistenten all information om din bil som de kommer att kunna ge dig ett erbjudande. Du har rätt att acceptera erbjudandet eller neka erbjudandet. Om du förnekar erbjudandet måste du leta efter ett annat företag. Detta rekommenderas inte eftersom du inte skulle kunna bli av med din bil på något annat sätt. Tänk på att din bil är skräp och du har tur att få någon summa pengar för det. Om du väljer att acceptera erbjudandet assistenten kommer att ordna en bärgningsbil för att komma och hämta bilen direkt på din Maryland hemma. Du kan välja att köra din bil till närmaste anläggning som kommer att rädda bolaget bogsering pengar. De kommer att lägga till att priset på erbjudandet.
3

Ha dina nycklar och bil pappersarbete redo när bärgningsbil föraren visar upp. Ge honom all information och underteckna erbjudandet papper. Kontrollera att det inte finns några panträtt på fordonet eller att du har ett formulär lien utsläpp ifylld. Den bärgningsbil förare bör komma till ditt hus inom 2 dagar från att du accepterar kontant erbjudande till dig på din bil.
4

Kontrollera att företaget har dina betalningsuppgifter. De kommer antingen att betala dig via check eller Paypal. Ge dem din kompletta adress eller Paypal e-postadress. Betalningarna sker 10-14 dagar efter att bilen har blivit dragna. Det är att se till att alla dina papper har rensat och att det inte finns några andra panträtt eller anspråk på bilen.
5

Kontrollera status för ditt ärende på webbplatsen. De har en del rätt i toppen kallas "kontrollera status". Du kan alltid se vilket skede din bil är på genom att klicka på länken. Det håller dig informerad och uppdaterad om vad som händer med din bil och när din betalning utfärdas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150499.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.