Hur man säljer en bil med Lien

Helst du vill sälja en bil när du har fått full äganderätt till fordonet, men det är fortfarande möjligt att sälja en bil med en kvarstad mot den. En bil lien är på plats när du finansierar ett fordon och titeln innehas av kreditinstitutet. Eftersom billån kan pågå i flera år, kanske du vill titta på att sälja din bil och få en ny innan slutet av lånet sikt. Instruktioner
1

Kontakta din bil långivare att ta reda på buyout mängden ditt lån. Om du har tillräckligt med pengar för att göra betalningen, kommer du att släppas från alla förpliktelser gentemot långivaren. Före mottagandet titeln, be för långivaren att faxa en kopia av en panträtt release. Du kan visa detta för potentiella köpare att försäkra dem om att du har äganderätten till fordonet.
2

Använd escrow att sälja bilen med kvarstad. I många fall kommer säljaren inte har tillräckligt med pengar för att betala av lånebeloppet. Med depositionsavtal, kan du stänga av lånet och flytta bilen till en ny ägare.
3

Slutför spärrade transaktionen via en online betalning webbplats som Escrow.com. Du betalar en fast avgift för att använda sina tjänster och sedan godkänner villkoren med köparen. Ägandet kommer därefter överförts till köparen och han eller hon kommer att vara ansvarig för att betala av kvarstaden. Vid tidpunkten för försäljningen
4

Sign över titeln. Kontakta din långivare att se om du kan överföra äganderätten till köparen genom att använda de medel som från försäljningen. Långivaren kan boka tid för dig och köparen att komma in som ett sätt att underlätta transaktionen.
5

Besök din statens Institutionen för motorfordon (DMV). Om en långivare inte är lokal, kan du visa köpebrevet på din DMV och ger ett tillfälligt körtillstånd till köparen förrän du har möjlighet att få titeln från banken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150555.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.