Skaffa en Förlorade bil titel

Din bil titel är en juridisk intyg om ägande som utfärdas av din statens Institutionen för motorfordon. Det är ett viktigt dokument för etablering att köpa, sälja eller överföra ägandet av ett fordon. Titeln innehåller chassinumret (VIN), en unik, 17-siffrigt nummer som tilldelas varje fordon för att identifiera det, samt körsträcka när senast sålda. Om du förlorar din bil titel, kan du inte bevisa att du är ägaren av bilen, inte heller kan du ge ägandet av det till en annan. Du måste få en ersättare dokument genom att till staten. Saker du behöver
Application
Kontant, check eller kreditkort
VIN
vid km
Social Security Number
körkort
Juridiska dokument, om det behövs

Visa fler instruktioner
hur du skaffar ett förlorat Car Titel
1

Kontakta din statens Institutionen för motorfordon. Be dem för ett program för att byta ut din bil titel. Vissa stater kräver att du går till deras DMV kontor för att göra detta, medan andra stater levererar ansökan online.
2

Hitta VIN på din bil. Detta måste ingå i din ansökan om ersättning. Enligt Autohausaz.com, kan du hitta bilens VIN-nummer på flera olika ställen, beroende på themanufacturer. Några av de vanligaste platserna är på dörrkarmen, på instrumentbrädan vid vindrutan, på vänstra inre hjulhus, på själva motorn, på ratten kolumn eller radiatorn stöd. Skriv VIN-nummer på rätt plats på programmet.
3

Skriv ner den aktuella körsträckan i utrymmet på ansökan.
4

Skriv din Social Security Number tydligt i rutan om ansökan.
5

Visa ditt körkort för identifiering. Om du skickar post en ansökan om ersättning titel, få en kopia av ditt körkort för att bifoga ansökan.
6

Betala rätt ersättning som anges av din statens motorfordon avdelning eller Department of Transportation. Checkar och postväxlar är allmänt accepterade per post. Du kan betala kontant personligen på din DMV kontoret.
7

Vänta på din ersättare titel att skickas till dig, oftast ett par dagar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150765.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.