Det bästa sättet att sälja ett fordon på eBay

Sälja din bil på eBay är en svårare uppgift än att sälja ett par gamla tennisskor. De med mindre biljett objekt kunden kan besluta att varning emptor gäller fordon är dyra delar av utrustning. Kunderna förväntar sig att vad de får ska matcha vad de betalade. Vidare, det finns alltid en viss skepsis med från köpare som är vana att provkörningar och däck sparkar. Men om du säljer din bil på eBay på bästa möjliga sätt kan du göra dig själv och dina kunder nöjda. Förbered ditt fordon


Även om kunden inte kommer att vara där i köttet tittar på din produkt, kommer du fortfarande vill visa honom bilen från så många vinklar som möjligt. Ta din bil eller lastbil för en bra rengöring. Hämta detaljerad, vaxad och dammsugas. Kostnaden för att du kommer att vara minimal i termer av värde det kommer att lägga till fordonet.
Vehicle Information

din eBay notering bör innehålla åtminstone, fordonet identifieringsnummer eller VIN. Du kanske också vill få en rapport fordon historia för att visa potentiella köpare exakt vad de köper. Slutligen, titta på eventuella statliga lagar om privat försäljning av enskilda bilar.
Bilder

Du kan aldrig ha för många bilder på en bil du säljer på eBay. Ta bilder av fordonet från alla vinklar utanför. Ta bilder av sätena, golvet, taket och instrumentbrädan på insidan. Om det finns brister i bilen, oavsett hur liten, ta en bild av dem så att köparen kan se dem för sig själva.
Beskrivning

Din bil beskrivningen bör omfattar mycket mer än bara märke, modell och år. Du bör också säga vilken typ av motor och växellåda bilen har, vad tillståndet i det inre, är exteriör och motor, eventuella optioner inkluderas alla ändringar du har gjort, historien om ägandet, någon ny service och information om garantin och underhåll register, om något.
Kundservice

Svara på alla frågor i tid. Du kommer förmodligen bli överösta med frågor om din bil. Svara på alla mejl från potentiella köpare med 48 timmar som mest.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-online/150447.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil på nätet

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.