Hur att bestämma Fair Market Value att donera din bil

Om du planerar att donera din bil, måste du ta reda på sitt marknadsvärde Value.While informationen att donera din bil kan vara lätt att komma åt, fann jag de flesta källor vaga om exakt bestämma bilens marknadsvärde. Den här artikeln kommer att gå igenom hur du hittar bilens marknadsvärde genom att använda onlinetjänsten Kelley Blue Book. Denna definition kommer att räcka i skattehänseende. Saker du behöver
Internet
Grundläggande information om bilen du donera
Visa fler instruktioner
1

Navigera till Kelley Blue Book hemsida.

http://www.kbb.com
2

Klicka på mörkblå "begagnade bilar" flikar längst upp på sidan.
3

välja år, märke och modell på din bil din donera och tryck på "Go".
4

En ruta ska dyka upp där du uppmanas att ange ditt postnummer, skriv in och fortsätta.
5

Du kommer nu att ha ett val att välja mellan HANDEL MED VÄRDE, PRIVAT FEST VÄRDE och rekommenderat värde.

Klicka på PRIVAT FEST VÄRDE
6 < p> Härnäst kommer du att bli ombedd att fylla i detaljerna om bilen såsom trim, fordon detaljer och utrustning. Enter och fortsätter.
7

Nu måste du betygsätta din bilens skick. Det kommer att finnas fyra alternativ: utmärkt, bra, rättvis och Poor. Du vill ignorera dessa val och klicka på alternativet längst ner /upp som säger, "Inte säker, ta villkoret quiz." I tidigare versioner av KKB har detta sagt. "Hjälp mig." Klicka på hyperlänken, är detta mycket viktigt om du vill donera din bil!
8

Nästa fylla i korrekt information om exteriör, interiör, mekaniska och diverse tillstånd på den bil du vill donera och klicka på Slutför
9

ut flera kopior av din prissättning rapporten:. en för din post, en för välgörenhet och en för IRS. Också överväga att ta och skriva ut bilder på bilen du donerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-online/150439.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil på nätet

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.