Hur ser jag upp värdet av ett fordon?

Att veta värdet på din bil kan du spara en hel del krångel. Om du vill sälja din bil, kommer du att veta värdet så att du inte under-eller overprice fordonet. Det är också bra att veta värdet om du råkar få i en olycka och ditt försäkringsbolag beslutar att uppgå fordonet, så du vet vad det är värt och du kommer inte underskridas av försäkringsbolaget. Om du är i marknaden för att köpa en bil, kommer att veta om det är sant partihandel, detaljhandel och privata fest värden hjälpa dig att göra en rättvis och informerade köp. Saker du behöver
Internet
Computer
Vehicle modell, märke, år
Vehicle detaljer och utrustning | Printer
Visa fler instruktioner
1

Klicka på knappen Internet på din dators skrivbord. Typ www.kbb.com i din webbläsare.
2

Klicka på "begagnade bilar" på Kelley Blue Book hemsida. Välj det fordon år, märke och modell på din bil och klicka på den röda "Go" knappen.
3

Välj andrahandsvärde, Private Party Värde eller Rek värde. Det föreslagna värde kommer att ge dig en bättre uppfattning om banken kommer lånet på fordonet som hjälper dig att prissätta bilen bättre.
4

Välj fordon detaljer och detaljer utrustning. Detta avsnitt är viktigt för att se till att du får ett mer exakt pris notering. Klicka på "Fortsätt" längst ner på sidan.
5

Klicka på "print" längst upp på sidan för att skriva ut ett rekommenderat konsumentpris värde att hålla för din bokföring. Detta pris kommer att vara en utgångspunkt för förhandlingar för säljare och köpare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/kelly-blue-book/150411.html

Previous:
Next:

Kelly Blue Book

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.