Hur hittar Automobile Blue Book Värderingar Online

Bestämma värdet av en begagnad bil är snabb och lätt när du använder Internet. Online bokfört värde webbplatser ger en viktig resurs för dem att köpa eller sälja en begagnad bil. Med den information som de tillhandahåller, kommer du att bli en mer kunnig köpare eller säljare och kommer att få den bästa DEA för din bil. Instruktioner
1

Bestäm märke, modell och årsmodell på bilen som du vill få information om. Också få mätarställningen och den allmänna tillståndet i bilen.
2

Gå till en bil prissättning hemsida, såsom Kelly Blue Book eller NADA guider. Dessa webbplatser erbjuder en gratis tjänst för att hitta de värden på begagnade bilar.
3

Välj "Used Car Values"-knappen på webbsidan. På sidan som kommer upp, skriv in året, märke och modell av bilen i fråga från listrutorna. Du kommer också att behöva ange ditt postnummer, som bil-värden varierar från stat till stat.
4

Bestäm om du vill veta inbyte, privat fest eller detaljhandeln värde av auto. Andrahandsvärde är vad du kan förvänta dig från en återförsäljare om du handlar den i en ny bil. Privat fest är vad du kan förvänta dig att sälja bilen för om en annan person köper det. Butikspris är vad du kan förvänta dig att betala för en sådan bil från en begagnad bil återförsäljare.
5

Gå igenom de nästa flera skärmar, välja den utrustning som fordonet i fråga har. Var noga med att svara korrekt eftersom tillvalsutrustning och trim nivå kan avsevärt påverka ett fordons värde
6

Betygsätt bilens skick,. Finns förklaringar till de olika alternativen på hemsidan. Var ärlig i din bedömning om du vill ha meningsfulla resultat. Du har nu en Blue Book värde för fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/kelly-blue-book/150375.html

Previous: No
Next:

Kelly Blue Book

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.