Så här kontrollerar du värdet på din bil

Lära värdet på din bil är ett viktigt första steg i försäljningsprocessen och Internet ålder gör att hitta denna information väldigt snabbt och enkelt. Vare sig du planerar att sälja din bil direkt eller byta in det mot ett nytt, kommer Kelley Blue Book webbplats och Edmunds.com hjälper dig att hitta den information du behöver. Instruktioner
Hitta din bilens värde Använda Kelley Blue Book Site
1

Navigera till Kelley Blue Book webbplatsens startsida. Klicka på "Year, Make & Model" länken i "begagnade bilar" rutan.
2

Använd listrutorna i "begagnad bil Values" rutan för att välja år, gör och modell av din bil. Välj inte en kategori. Klicka på "Go".
3

Skriv ditt postnummer i pop-up rutan. Välj vilket värde du söker under "Välj Kelley Blue Book Value" genom att klicka på respektive länk.
4

Välj ett trim för din bil genom att klicka på respektive länk. På "Select Equipment" sida, kommer det mesta av den information som redan fyllas i för dig baserat på trim du valde. Kontrollera att all information är korrekt, fyll sedan i körsträcka rutan. Klicka på "Fortsätt."
5

Välj villkor kategori för din bil. Sajten kommer nu ta dig till värdet uppskattningen sida för ditt fordon.
Använda Edmunds.com att hitta bilens värde
6

Point din webbläsare för att www.edmunds . com. Klicka på "Used Cars" fliken. Fyll i ditt postnummer och klicka sedan på "Fortsätt".
7

Klicka på "Bestäm värdet" under "Trade-In & Listar Used Cars" avsnittet. På nästa sida, klicka på bilens märke.
8

Välj årsmodell på din bil och klicka på länken. Välj din bilens märke, modell och år från listan och klicka.
9

Välj din bils trim och klicka. På nästa sida får du genomsnittliga inbyte, privat fest och återförsäljare detaljhandeln värden för din bil. Om du vill ha ett exakt värde, fyll de angivna stegen och klicka på "Get Prissättning Report." Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/kelly-blue-book/150416.html

Previous:
Next:

Kelly Blue Book

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.