Hur hittar Classic Car Blue Book Värderingar

En klassisk bil blå bok är vad du behöver för att enkelt komma åt blå bokförda värden på bilar äldre än slutet av 1980, men många människor inte vet hur man gör detta. En klassisk bil blå bok kan erhållas med lätthet från Kelly Blue Book Company, och när du har det här att få värdena är en kick. Den här artikeln beskriver hur man får en klassisk bil blå bok så att du kan börja leta upp dessa värden. Instruktioner
1

Första saker först, måste du få tag på en klassisk bil blå bok innan du kan göra något. Sättet att göra detta är att gå till Kelly Blue Book hemsida som ligger på www.kbb.com. Det finns andra webbplatser som erbjuder veteranbil värden på nätet som du kan kolla in, men om du letar efter den egentliga "Blue Book" värden som måste erhållas från Kelly Blue Book själva och de är en av de platser som spelar " t erbjuda veteranbil värden nätet.
2

När du kommer till platsen du vill använda sökfunktionen för att hitta rätt sida som tar dig till en sida, där du kan beställa den klassiska bilen blå bok. I det övre högra hörnet ser du rutan Search dialogen. Skriv "klassisk bil" i rutan och göra en sökning.
3

På första sidan av resultat du kommer att se att den första notering är "Official Kelley Blue Book tidig modell Guider . "Det här är den länk som du vill följa för att få din klassiska bil blå bok, så följ den här länken och det kommer att ta dig på sidan som visar de tre olika Kelly Blue Book alternativ som begagnad bil, äldre bil, och tidig modell .
4

Nästa du vill klicka på länken som säger "Läs mer" och du kommer till en sida som ger dig ett formulär att fylla i dina uppgifter. Du kan göra detta och har någon kontaktar dig via e-post om att beställa den "Early Model" guide, som är den som du vill, eller så kan du bara ringa 1-800 nummer som anges på sidan och beställa via telefon.

5

Om du inte känner för att vänta på det här eller beställa den tidiga modellen Kelly Blue Book kan du kontrollera en av de andra webbplatser som NADA eller Edmunds som nämnts ovan, eller kolla din lokala bokhandel för att se om de har den tidiga modellen Kelly Blue Book i lager.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/kelly-blue-book/150389.html

Previous:
Next:

Kelly Blue Book

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.