Hur känna min bil värd

När man överväger att sälja din bil, måste man fråga, "Vad är min bil värd?" The bilägaren kan se deras bil värd mycket mer än vad kunden har i åtanke. Innan notering en bil till salu, är det mycket viktigt att få den korrekta siffran för bil värd för att få mest pengar på att sälja din bil. Instruktioner
1

Gå till Kelly Blue Book hemsida www.kbb.com. Detta är en betrodd webbplats som använder information från en mängd källor för att ge dig den mest exakta siffran bil värd.
2

Du måste skriva in ditt postnummer, som bil värd kan variera beroende på läge. På begagnade bilar rutan
3

, använd rullgardinsmenyerna för att välja din bils år, modell och göra.
4

Då 'll måste välja Kelly Blue Book Value. Handeln med värdet är vad du kan förvänta dig att få för din bil om att ta den till en återförsäljare. Private Party Värde är den summa pengar som denna bil är värd när de säljer till en privat fest. Det föreslagna Value är vad en bilhandlare skulle be om när man säljer den här bilen.
5

Du måste skicka mer information som trim, körsträcka, utrustning, motorstorlek, och mer för att ge en korrekt beskrivning av bilen.
6

nästa sida kommer att fråga dig om helhetsbetyg av bilen från fattiga till utmärkt. Du måste ärligt bedöma din bil för att få en riktig bil värd värde.
7

Du presenteras då med en bil värd värde för din bil. Nu är du redo att sälja!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/kelly-blue-book/150395.html

Previous:
Next:

Kelly Blue Book

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.