Hur man beräknar den blå bokförda värdet av bilar

Du kan använda Kelly Blue Book att beräkna värdet av både nya och begagnade bilar. Det enklaste och snabbaste sättet att få tillgång till den blå boken är att gå till sin webbplats på www.kbb.com. Metoden för att beräkna värdet av en bil beror på om du är intresserad av en ny bil eller en begagnad bil. Instruktioner
Ny bil
1

Klicka "Make & Model" på hemsidan för att hitta den bil du som du vill ha ett värde. Alternativt kan du välja en kategori av bil, såsom en sedan, kombi eller hybridbil.
2

Använd rullgardinsmenyerna för att välja både märke och modell och klicka sedan på "Go". Addera 3

Välj år av bilen om det finns fler än en, och klicka sedan på
4

Välj trim "prissättning." - till exempel , växellåda typ - och antalet dörrar. Detta tar dig till en sida där en bild av en representativ modell av bilen visas med "Fair Purchase Price" listas.
Begagnad bil
5

Klicka "Year, Make & Model" under begagnad bil fliken. Alternativt kan du välja den kategori av bilen, t.ex. en SUV, pickup eller lyx.
6

Använd rullgardinsmenyn för att välja år, märke och modell. Då kommer du till en sida där du måste välja mellan tre alternativ: Handel med värde, Private Party Värde och Rek Value
7

Välj det alternativ som bäst passar ditt syfte.. Till exempel, om du planerar att sälja ett fordon med hjälp av en annons, skulle du välja "Private Party Value," men om du planerar att köpa en bil från en begagnad bil mycket, skulle du välja "Rek värde."

8

Välj trim, till exempel överföring typ och antal dörrar. Detta tar dig till en sida märkt "Equipment", där du kommer att behöva identifiera funktioner i bilen och ange körsträcka.
9

Kontrollera alla alternativ som gäller för bilen och sedan klicka på " Fortsätt "för att få värdet. Om du väljer "Private Party Value," du kommer att få tre värden:. Fair, bra och utmärkt Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/kelly-blue-book/150415.html

Previous:
Next:

Kelly Blue Book

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.