Ta reda på marknadsvärdet av ett fordon?

Det finns vissa tillfällen då du behöver veta marknadsvärdet på din bil. Om du är redo att handla bilen in för en ny bil, till exempel, kommer du vill veta andrahandsvärde innan du kommer till bilen mycket. Om du säljer bilen själv eller ge bort till välgörenhet, kommer du behöver veta den privata parten värdet på din bil. Kelly Blue Book gör det mycket enkelt att fastställa marknadsvärdet av en bil direkt på sin webbplats. Instruktioner
1

Skriv ner bilens körsträcka. Medan du är där, ta tag i din instruktionsbok. Du kan behöva den senare.
2

Gå till Kelley Blue Book hemsida (se Resurser) och klicka på "Year, märke och modell" under "begagnade bilar." Detta kommer att starta dig genom processen att fastställa bilens marknadsvärde.
3

Välj år av ditt fordon och fordonets märke och modell. Klicka på "Go" för att fortsätta genom processen.
4

Välj marknadsvärdet som du vill att systemet ska visa. Välj "andrahandsvärde" om du är på väg att ta det till en bil mycket, eller "Private Party Value" om du ska sälja bilen eller ge bort.
5

Lägg alla bilens detaljer. De följande sidorna är där du kommer att sätta på körsträcka, plus motortyp, växellåda typ och mer. Om du har din instruktionsbok med dig, kommer frågorna vara lätta att besvara. Ange ditt postnummer när det begärs. Din bil värde inte varierar beroende på plats. Villkoret för din bil
6

Rate. Du kommer att betygsätta den yttre skick, interiör skick och mekaniskt skick. Om du är osäker på var ditt fordon faller, det finns en "Få hjälp" alternativ som kommer att förklara mer i detalj hur man besluta om en rating för din bil. När du är klar, klicka på "Get Prissättning Report." Detta kommer att ge dig din önskade bil värde. Denna sida kan skrivas ut för din skatt poster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/kelly-blue-book/150391.html

Previous:
Next:

Kelly Blue Book

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.