Hur priset en trailer på Kelley Blue Book

Det är inte ovanligt att se bilar dra släp på vägarna. Släpvagnar som är konstruerade för camping eller för transport av objekt är bekvämt att ha och lätt att använda. Om du är i marknaden för en begagnad och vill veta vad det typiska priset för ett visst märke och modell skulle vara, gör Kelley Blue Book är det lätt att ta reda på. Instruktioner
Kolla Trailer Värden
1

Bestäm att fordonet du vill pris som faktiskt anses vara en trailer från Kelley Blue Book standarder. Trailers, i allmänhet, är utformade fordon som skall spändes och bogseras bakom ett annat fordon. Dock ger Kelley Blue Book endast priserna för resor släpvagnar (inbegripet popup-campare), vändskivor (bogserbara husvagnar) och hopfällbara vagnar.
2

Bestäm vilken typ av släpvagn som du vill pris. För transport av små gods och lätta fordon, är en hopfällbar släpvagn behövs. Vändskivor och husvagnar är avsedda för rekreation, och många av dem är faktiskt fullt utrustade fritidsfordon.
3

Samla relevant information om släpvagnen du vill pris. Detta inkluderar att veta antalet axlar samt längd, bredd och vikt.
4

hitta rätt avsnitt av Kelley Blue Book som att prissätta släpvagnen. Sektionerna är avgränsad av typ av släpvagn. Använd flikarna på sidorna av sidorna för att hitta början av varje avsnitt.
5

Använd modellen /göra korshänvisningar avsnitt i baksidan av Kelley Blue Book att hitta rätt tillverkare av en viss modell.
6

Sök rätt märke av släpvagn. Den Kelley Blue Book alphabetizes listor genom att göra och sedan sorterar resultaten efter år (äldsta till nyaste). De tillgängliga modeller för varje år visas under rubriken. Om det finns några särskilda noteringar över noteringen
7

Anm. Kelley Blue Book innehåller kommentarer om vissa modeller om det finns information som är relevant för försäljning eller inköp. Till exempel, om en viss modell tillverkas inte längre, kommer detta att noteras.
8

granska informationen i de identifierande kolumnerna för att se släpets alternativen är en exakt matchning. Många fabrikat av vagnar har liknande modeller som bara varierar något från varandra.
9

Titta på inbyte, privat fest och föreslog detaljhandeln värden. Den inbytesvärde är vad din släpvagn är värt att en återförsäljare när du handel den i. privat fest värdet är en rimlig uppskattning av vad släpet är värt om du säljer eller köper den privat, medan detaljhandeln värdet är belopp du bör räkna med att betala på en återförsäljares mycket.
10

Använd Extrautrustning avsnitt för att se om släpet har ytterligare funktioner som skulle öka dess värde. Likaså använder de medföljande Mätarställning scheman för att se om släpet är inom det förväntade intervallet för sin ålder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/kelly-blue-book/150378.html

Previous:
Next:

Kelly Blue Book

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.