Hur får full Blue Book Value på en Trade-In

Den blå bokförda värdet av ett fordon kommer från Kelly Blue Book prisguide, som listar uppskattade värden för inbyte, detaljhandel och privata transaktioner med närstående. Vid bestämning av fullständig blå bokförda värdet för ett handels-in, måste du hänvisa till den beräknade andrahandsvärde snarare än detaljhandeln eller privat fest. Den andrahandsvärde kommer att vara mindre än detaljhandeln eller privat fest värden, eftersom dealern kommer att vilja märka upp priset för att sälja bilen för en vinst. Instruktioner
1

Bekanta dig med den blå boken andrahandsvärde på din bil. Typ i år, märke och modell på din inbyte på "Used Car Values" sida vid kbb.com. När du blir uppmanad väljer "Handeln i Värde" och fortsätta skriva begärd information som är specifik för din bil, inklusive trim, körsträcka, optioner och det allmänna tillståndet för bilen. Webbplatsen kommer att beräkna den blå boken andrahandsvärde på din bil, visar uppskattade värden för bilen i utmärkt, bra och rättvisa villkor.
2

Detalj ditt fordon. På deras hemsida, rekommenderar Kelly Blue Book att du tar bort allt skräp, personliga tillhörigheter, och fönster och etikett, då har din bil professionellt tvättas och vaxas. Se till att interiören är noggrant dammsugas.
3

kontrollera vätskenivåer och däcktryck. Enligt fordonsindustrin webbplats Edmunds.com, återförsäljare anser underhåll av bilen vid fastställandet andrahandsvärde. Se till att din olja, vatten och vindrutan vätskor är på rätt nivå.
4

Ställ frågor på generalagenten. Den blå bokförda värdet är bara ett alternativ handlare kan använda för att bestämma värdet på ett inbyte. Vissa återförsäljare, särskilt i sydöstra, se Black Book, medan andra tittar på auktion för att avgöra vad en bil är värd för dem, enligt Edmunds.com, som rekommenderar att du ber din återförsäljare om budet för ditt inbyte är från generalagenten eller en grossist. Be honom att kolla med grossisterna, om han ännu inte, och om han har, "Be honom att försöka höja grossisten," säger Edmunds.com.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/kelly-blue-book/150402.html

Previous:
Next:

Kelly Blue Book

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.