Hur man beräknar Fair Market Value i Automobiles

Konsumenterna vill veta marknadsvärdet av bilar för att bestämma det belopp som de kan skriva ut på sina skattedeklarationer då skänkte ett fordon för välgörenhet eller det belopp som de kommer att få som ett inbyte när du handlar för en annan bil. Du kan använda marknadsvärdet för att jämföra fordonets värt sitt försäljningspris. Kelley Blue Book är den största bil-värderingen tjänsten i USA från och med 2009. Den Kelley Blue Book hemsida gör det enkelt att beräkna marknadsvärdet av en bil. Instruktioner
1

Gå till Kelley Blue Book hemsida, www.kbb.com. Det är lätt att navigera till sida som visar en specifik bil värde från huvudsidan av webbplatsen.
2

Klicka på "Make & Model"-knappen under "Nya bilar" om du letar efter värdet på en innevarande år fordonet eller "Year, Make & Model" knappen under "begagnade bilar", om du letar efter värdet av ett fordon från ett tidigare år. Addera 3

Välj år, gör och modell av bilen från den nedrullningsbara listor. Klicka på "Go"-knappen för att fortsätta.
4

Ange ditt postnummer när du uppmanas av pop-up-rutan. Om bilen är placerad avgör marknadsvärdet.
5

Välj den typ av värde som du vill veta. "Andrahandsvärde" ger dig det pris som du kan förvänta dig att få om handel bilen in på ett återförsäljaravtal och "Private Party Value" är vad bilen är värd om du säljer den till en annan person eller ge bort.

6

Välj en bil trim om du uppmanas. Vissa fordon är utrustade med flera olika klippningar. Fyll i den begärda informationen om bilen, även om det är fram, bak eller fyrhjulsdrift, bilens körsträcka och några extra funktioner på bilen, t.ex. luftkonditionering eller ett ljudsystem.
7 < p> Plocka den typ av villkoret att bilen är i, från "Utmärkt" till "Fair" från villkoret listan. Det finns information som anges med varje betingelse för att hjälpa dig att göra ett välgrundat val. När du väljer ett tillstånd, kommer du att få bilens marknadsvärde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/kelly-blue-book/150399.html

Previous:
Next:

Kelly Blue Book

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.