Hur priset en bil på Kelley Blue Book

Shopping för en bil kan vara en tidskrävande strävan. Vare sig du letar efter en ny bil eller en tidigare ägt en som är bara nytt för dig, det lönar sig att göra en del efterforskningar. Veta värdet av en bil innan ett köp eller försäljning kan spara tid och pengar. I åratal har den Kelley Blue Book varit branschstandard prisguide för bilar, och det är nu tillgänglig på nätet samt i tryck. Instruktioner
Använd Kelley Blue Book att utforska nya bil Värden
1

Bestäm märke och modell av den nya bilen du vill pris.
2

Markera och Klicka på "New Car Priser" på Kelley Blue Book online (se Resurser nedan). På följande skärm kan du antingen välja märke och modell av bil från de tillhandahållna rullgardinsmenyerna eller klicka på en kategori av bil. Kategorierna är märkta med typ (dvs. sedan, hybrid eller kombi) och representeras visuellt.
3

Klicka på önskad bild för att visa en lista över biltillverkare. Val av en av tillverkarna kommer att ta fram en förteckning över varje ny bilmodell som tillverkaren erbjuder - tillsammans med bilder. Klicka på en modell eller återgå till föregående skärm för att välja en annan gör.
4

Utnyttja de nedrullningsbara menyerna när du vet exakt vilken bil du vill pris. Klicka på "Go" knappen efter att ha valt att informationen från drop-down menyer. Då kommer du till en sida som visar bilder av de två senaste åren av bilmodell.
5

Välj antingen bilens titel eller "Översikt" för att se en inkapslad sammanfattning över tillgängliga Trims, transmission och motortyper och MPG information. Andra informativa länkar att klicka på inkluderar "Priser," "Bilder" och "Recensioner".
Använd Kelley Blue Book att utforska begagnade bilar Värden
6

Klicka på den "begagnad bil" fliken på Kelley Blue Book online.
7

Ange år, märke och modell av bilen med medföljande rullgardinslistorna. Alternativt kan du välja ett kroppstyp från bilderna och svara på frågorna på de följande sidorna tills du kommer till skärmen värdet typ
8

Bestäm vilken typ av värde som du vill se:. Trade-in, Privat Party eller Rek värde. Om du funderar på att se vad en återförsäljare skulle erbjuda dig för din bil, välj inbyte. För att se vad din bil är värd i en privat försäljning, välj Private Party. Den Rek värde kommer att ge dig en återförsäljares rimligt begärt pris.
9

Klicka valt värde och välj versionen av bilen du vill köpa eller sälja.
10 < p> Fyll i fordonsuppgifter så exakt som möjligt på nästa skärm. Du måste veta körsträcka på bilen, det postnummer där vederbörande är bosatt och annan utrustning som den kan ha.
11

Klicka på "Fortsätt" när du har avslutat konfigurera bilen.

12

Läs beskrivningarna fordonets skick och välja den som bäst beskriver din bil. Även om det är lätt att avgöra när en bil är i utmärkt eller dåligt skick är det inte alltid så enkelt att skilja mellan bra och rättvis. Minska eventuella osäkerhet genom att ta tillståndet frågesport.
13

Fortsätt till nästa skärm att visa Kelley Blue Book värdet på bilen. De föreslagna värdena för de tre villkoren (Utmärkt, bra och Fair) kommer att visas.,
14

Växla mellan Rek, Trade-in och privata värden Party av bilen med de medföljande länkar . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/kelly-blue-book/150376.html

Previous:
Next:

Kelly Blue Book

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.