Hur hittar man den egentligt värde i en bil

Den kontanta värdet på bilarna ändras nästan dagligen. Åldern på bilen, körsträcka och dess skick bidrar till bilens kontant värde. Om du planerar att sälja din bil, kan du få en rättvis affär om du vet vad den faktiska kontanta värdet är. Du behöver också känna bilens cash värde om du hamnar i en olycka och bilen är totalt. Ditt försäkringsbolag kommer att komma upp med en siffra, och du behöver veta kontanter värde för att avgöra om den siffran är korrekt. Saker du behöver
märke, modell och ålder på bilen
körsträcka på bilen
tillståndet i bilen
Notebook
Kelley Blue Book
Visa fler instruktioner

1

Record fabrikat, modell, ålder och körsträcka på din bil. Lista alla extra funktioner för bilen och den nuvarande tillståndet i bilen. Att hålla den här informationen på ett pappersark hjälper dig att hitta andra bilar som är jämförbar med din så att du kan bestämma ett kontant värde.
2

Ange din bils information i Kelley Blue Book hemsida. Eller använd en faktisk nuvarande upplagan av Kelley Blue Book att leta upp värdet. Kontrollera vilka funktioner som är unika för din bil, och sedan välja om din bil är i utmärkt, bra, rättvist eller dåligt skick.
3

Hitta bilar som är jämförbar med din. Inte alla försäkringsbolag använder Kelley Blue Book värde. De ser för fordon som liknar dina. Du kan ringa din lokala bilhandlare för att fråga om bilar som matchar din beskrivning. Du kan också söka lokala platsannonser.
4

Sök cars.com att hitta begagnade bilar som är jämförbar med din bil. Denna webbplats har miljontals listor över 2009, så har du en utmärkt chans att hitta liknande bilar att jämföra. Du kommer att kunna söka efter bilar inom ditt område.
5

Använd allt detta bevis för att avgöra ett troligt kontant värde för din bil. Du kan ha den tillgänglig för potentiella köpare, eller sammanställa en rapport för ditt försäkringsbolag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/kelly-blue-book/150401.html

Previous:
Next:

Kelly Blue Book

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.