Hur priset en Jet Ski på Kelley Blue Book

Sprayen av vatten i ansiktet och rusa av zoomning över öppet vatten på din jet ski är tilltalande. Men innan du köper den vattenskotrar som kommer att ge dig denna frihet, är det bra att veta att det pris du betalar inte straffa din plånbok. För år, har konsumenterna förlitat sig på Kelley Blue Book prissättning guide för att ge tillförlitliga skattningar av värdet på begagnade fordon. Nu kan du använda den för att prissätta din jet ski, alltför. Instruktioner
Använd Kelley Blue Book Innan du köper en Jet Ski
1

Amass information om jet ski du undersöker. Av största vikt är märke, modell och år för vattenskotrar. För att ytterligare avgränsa din sökning, är det också bra att veta cylindervolymen hos motorn.
2

Bestäm om du funderar på att fastställa konsumentpriset eller andrahandsvärde på jet ski. De skiljer sig i att detaljhandeln värdet är priset en återförsäljare kommer att be om en begagnad båt, medan andrahandsvärde är en riktlinje för hur mycket din jet ski är värt som en inbytespaket.

3

Besök hemsidan för Kelley Blue Book på nätet och granska sidan för rutan med rubriken "Motorcycle värden" (se Resurser nedan). Lådan innehåller bilder och länkar för prissättning motorcyklar, vattenskotrar och snöskotrar.
4

Välj "Vattenskotrar" länken eller klicka på bilden för jet ski. Välj inbyte eller retail value option på nästa skärm.
5

Klicka på det år då den jet ski tillverkades.
6

Välj göra ( eller tillverkarens namn) från listan eller välj "Sök Here av Modellnamn" alternativet. Denna länk leder till ett annat webbläsarfönster listar alla möjliga modeller. De åtföljs av tillverkarna och en guide för de år som just vattenskotrar gjordes. Välj rätt modell på nästa sida
7

. Alla de modeller som tillverkas av tillverkaren att året kommer att listas. Modeller identifieras också av cylindern volymer.
8

Se en sammanfattning av jet ski: s funktioner på nästa skärm. Handeln i eller marknadspriset av enheten kommer också att ges på den här skärmen. Som påpekas i det medföljande punkt, priset bestäms under antagandet att vattenskotern är i bra till utmärkt skick och inte göra justeringar för extra utrustning eller de timmar inloggad på maskinen.
9

Se den extra utrustning detaljhandeln värde genom att använda "Extrautrustning" länken. Detta visar hur mycket värde varje extra utrustning läggs till din jet ski. Mervärdet varierar beroende på vilken typ av utrustning och år av jet ski.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/kelly-blue-book/150383.html

Previous:
Next:

Kelly Blue Book

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.