Hur priset en lastbil på Kelley Blue Book

I över ett halvt sekel, har den Kelley Blue Book ger återförsäljare och konsumenter med ett sätt att forska värdet av nya och begagnade fordon. Som standard prisguide för fordonsindustrin, gör boken det enkelt att hitta en rimlig köp eller försäljningspriset på lastbilar i alla år och villkor. Ursprungligen bara en print guide, har Kelley Blue Book utökat sin tillgänglighet till Internet också. Instruktioner
Kontrollera värdet av en ny lastbil
1

Besluta om en typ och modell av lastbilen till priset. Men om du inte kan begränsa dina val till en, ger Kelley Blue Book online en sida-vid-sida jämförelse alternativ för upp till fyra olika fordon (se Resources nedan).
2

Klicka på "New Car Prissättning," eftersom lastbilar och bilar kombineras till en kategori.
3

Använd rullgardinsmenyerna för att välja märke och modell av fordon. Klicka på "Go" för att navigera till en sida som visar bilder av de två senaste åren i ditt valda lastbil.
4

Använd de medföljande visuella representationer om du är osäker på vilket märke och modell du vill till priset. Genom att klicka på pickup eller SUV bilden kan du se en lista över lastbilstillverkarna.
5

Välj en tillverkare för att se en lista på alla de modeller av nya lastbilar tillgängliga från just tillverkaren, med kompletterande bilder. Hitta en modell du gillar eller återgå till föregående skärm för att välja ett annat märke eller modell.
6

Klicka på beskrivande länken ovanför bilden i lastbilen eller på "Översikt" länken. En sammanfattning av transmissionen, drive, säng och motortyper och MPG information visas. För att upptäcka mer information om bilen, klicka på "prissättning", "Bilder" eller "review" länkar.
Kontrollera värdet av en begagnad lastbil
7

samla så mycket information som möjligt om den specifika lastbil du vill köpa eller sälja. För att få ett exakt värde, måste du känna till körsträcka, det postnummer om var lastbilen befinner sig och eventuella extrafunktioner som lastbilen är utrustad. Extras anses vara något utöver de vanliga funktionerna som kommer med lastbil.
8

Välj "begagnad bil" fliken på Kelley Blue Book online.

9 > Välj år, märke och modell av lastbilen som du vill pris från drop-down menyer.
10

Klargör ditt syfte för att använda Kelley Blue Book för att avgöra vilken typ av värde som du behöver veta. Den andrahandsvärde kommer att visa dig vad en återförsäljare kommer att anse din lastbil värd i en transaktion, medan det föreslagna priset kan ge dig en uppfattning om vad en återförsäljare kommer att sälja lastbil på tomten. Privata köp och försäljning värden representerade i Private Party värdet.
11

Välj värdet och välj den specifika modell av lastbilen som du köper eller säljer på nästa skärm.

12

Ange fordonsuppgifter du har samlat och klicka på "Fortsätt."
13

Bestäm villkoret som bäst beskriver din lastbil genom att läsa sammanfattningarna noggrant. Ta villkoren frågesport om du har problem med att avgöra om lastbilen är i utmärkt, bra, rättvis eller dåligt skick.
14

Visa Kelley Blue Book värden (utmärkt, bra och rättvisa villkor) av lastbilen märke och modell.
15

Använd de medföljande länkarna för att växla mellan de rekommenderat, inbyte och privat fest värden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/kelly-blue-book/150379.html

Previous:
Next:

Kelly Blue Book

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.