Hur priset en motorcykel på Kelley Blue Book

Det finns mycket att tänka på när man köper en motorcykel. Tillsammans med hänsyn till deras erfarenhet, köpare behöver också veta motorns storlek, klass av motorcykel och göra och modell de vill ha. Oavsett om det är en första cykel eller en femtedel, är det också viktigt att veta vad som anses vara ett rimligt begärt pris. Många cyklister slår till Kelley Blue Book, en väletablerad prisguide, att hitta denna information. Lämpligen kan Kelley Blue Book hittas på nätet såväl som i utskriftsvolymer. Instruktioner
Kolla Motorcyklar på Kelley Blue Book
1

samla så mycket information som möjligt om motorcykeln du är intresserad av prissättningen. Förutom den grundläggande informationen (fabrikat, modell och år) är det viktigt att känna till cylindervolymen på motorn, om cykeln är en gata, touring eller moto-cross fordon och deras allmäntillstånd.
2 < p> Bestäm om du behöver veta andrahandsvärde eller detaljhandeln värdet av motorcykeln. Den andrahandsvärde är en approximation av det belopp cykeln är värd som en inbytespaket i en återförsäljare transaktion. Detaljhandeln värde är en uppskattning av återförsäljaren priset på en cykel i exemplariskt skick.
3

Bläddra igenom hemsidan för Kelley Blue Book på nätet tills du hittar rutan med rubriken "Motorcycle Values" (se Resources nedan).
4

Klicka på bilden för motorcykel eller väljer länken "Motorcyklar" och välj inbyte eller retail value option på nästa skärm. Det finns också ett urval med titeln "Motorcycle Store", som tar fram en skärm som ägnas åt återförsäljare remisser och hitta motorcykeldelar.
5

Välj och klicka på rätt år. Detta kommer att bli det år då motorcykeln tillverkades i motsats till det år det såldes eller där det kommer att köpas.
6

Välj göra från listan eller använd "Sök här med Model Name "länken. Denna länk kommer att skapa en pop-up ruta som listar alla de olika typer av modeller, matcha dem till tillverkaren (eller göra) och ge en vägledning om vad år just motorcykel producerades. Genom att klicka på bokstäverna i toppen av lådan kan du se modell namn som börjar med varje bokstav.
7

Välj rätt modell på nästa sida. Beroende på vad tillverkarens tillgängliga modellerna var för det året, kommer de att grupperas efter typ. Typer är Sidecar, Gata, Touring och Moto-Cross. Varje modell är ytterligare differentieras med cylindervolymen att hjälpa sålla ner alternativen.
8

granska informationen på nästa skärm för att se inbyte eller detaljhandeln värde av enheten. Priset bestäms under antagandet att motorcykeln är i åtminstone gott skick och inte beakta ytterligare utrustning eller körsträcka. Detaljhandeln beräknas under antagandet att återförsäljaren fullo har renoveras motorcykeln innan det på hans lott.
9

Opt att visa Förväntad Ackumulerad genomsnittlig körsträcka genom att klicka på "Körsträcka /skick" länk. På samma sätt kan du visa Extrautrustning detaljhandeln värde genom att använda "Extrautrustning" länken. Detta visar hur mycket värde varje extra utrustning läggs till din motorcykel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/kelly-blue-book/150381.html

Previous:
Next:

Kelly Blue Book

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.