Hur prissätta en ATV på Kelley Blue Book

I över ett halvt sekel, har Kelley Blue Book varit go-to prissättning guide för lastbilar och bilar. Eftersom marknaden har utvidgats till att omfatta sådana fordon som motorcyklar och ATV, har Kelley Blue Book utökat sin guide samt. Att hitta det typiska priset för en begagnad ATV för handel, privat försäljning eller köp är lätt att göra på Kelley Blue Book hemsida. Instruktioner
Använd Kelley Blue Book att bestämma värdet på en ATV
1

Bestäm märke, modell och år av ATV du är intresserad av att köpa eller sälja. Det är särskilt viktigt att känna all denna information eftersom den Kelley Blue Book sätter motorcyklar och ATV i samma kategori, vilket ökar chanserna för misstag prissättning fel typ av fordon.
2

Bestäm om du vill känna inbyte eller detaljhandeln värdet av ATV. Den andrahandsvärde är användbart om du funderar på att köpa en ny ATV från en återförsäljare och vill veta hur mycket din gamla är värt i transaktionen. Marknadspriset kommer att ge dig en uppfattning om hur mycket återförsäljarna kommer att be för jämförbara begagnade ATV på partiet.
3

Hitta "Motorcycle Values" rutan på startsidan av Kelley Blue Boka online (se Resurser nedan).
4

Klicka på "Motorcyklar" länken eller den medföljande bilden av en motorcykel. På nästa skärm väljer du inbyte eller detaljhandeln värde optionen. Använd "Motorcycle Store" länken om du är intresserad av att hitta en ATV eller ATV delar återförsäljare.
5

Välj tillverkaren året och välj en modell från listan på nästa sida. Vissa tillverkare kommer att ha både ATV och skotrar listade på denna sida.
6

Använd "Sök Här efter modell namn" om du är osäker på tillverkaren. Länken låter dig söka igenom en lista över alla de olika modeller som matchade till tillverkaren. Den kommer också att visa alla de år som modellen tillverkades.
7

Välj en bokstav på toppen av lådan för att se modellerna vars namn börjar med den bokstaven.
8

Visa nästa skärm för att se handeln i eller marknadspriset av ATV och en kort sammanfattning av dess motortyp. Värdet som visas är det representativa priset för en bil i bra, om inte utmärkt, kondition. Ytterligare utrustning och miltal är inte beaktas vid fastställande av detta värde.
9

Se hur många miles det genomsnittliga ATV i denna ålder förväntas ha genom att klicka på "Körsträcka /skick" link . Den "Extrautrustning" länken kommer du till en sida som visar hur mycket mer din ATV skulle vara värt utifrån sina extra funktioner och alternativ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/kelly-blue-book/150384.html

Previous:
Next:

Kelly Blue Book

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.