Hur priset en snöskoter på Kelley Blue Book

Snöskoter är en favorit vintern tidsfördriv. De flesta människor har favorit fabrikat av slädar och tenderar att uppgradera ofta. Om du är i marknaden för att köpa eller handla med en skoter, är det en bra idé att veta sitt värde innan man köper. Den Kelley Blue Book amasses prisuppgifter på många år, märken och modeller av snöskotrar. Det är enkelt att använda och kan rädda dig från att betala för mycket pengar. Instruktioner
Undersök verkliga värde av en snöskoter
1

Forskning vilken typ av skoter intresserar dig och är bäst för din nivå. En början snowmobiler bör normalt ser att prissätta en 250-340 cc skoter, medan en mer erfaren ryttare kommer förmodligen föredra att veta priset på en släde med en högre cylindervolym.
2

Samla så många detaljer som möjligt om släden du vill pris. Detta kommer att vara relativt enkelt om du har för avsikt att slå upp värdet av en snöskoter du redan äger. Men om snöskotern tillhör en privat fest eller återförsäljare, måste du veta åtminstone fabrikat, modell och år av släden. Addera 3

Upprätta om du vill bestämma detaljhandeln eller andrahandsvärde. En snöskoter är andrahandsvärde är en rimlig uppskattning av det pris som det skulle hämta som en handels-in under en uppgradering köp. Detaljhandeln värde är hur mycket pengar du kan förvänta dig att betala för samma släden om du köper den från en återförsäljare.
4

Leta efter "Motorcycle Values" rutan på startsidan av Kelley Blue Book online (se Resurser nedan). Kelley Blue Book klumpar andra fordon än personbilar i denna kategori. Den innehåller länkar till priserna på vattenskotrar och snöskotrar samt motorcyklar.
5

Klicka på bilden för en skoter eller ordet "Snöskotrar" för att navigera till handels-in eller detaljhandeln värde skärm . Välj det värde du vill veta.
6

Klicka på snöskoterns tillverkningsår. Den Kelley Blue Book ger vanligtvis information om de föregående 10 åren av släde modeller.
7

Använd "Sök Here av Modellnamn" länken för att öppna en lista över alla möjliga modeller listade alfabetiskt. Listan kommer att matcha modellen till sin tillverkare. Du kan se mera listor genom att klicka på ett brev överst på skärmen. Men om du redan vet tillverkaren (gör), kan du bara välja det från listan.
8

Välj en tillverkares modell på nästa sida. Alla typer av snöskotrar som produceras i år du har valt kommer att listas.
9

Läs sammanfattningen på nästa sida. Det kommer att ge en grundläggande översikt av släden funktioner samt dess föreslagna inbyte eller detaljhandeln värde.
10

Opt att titta på hur mycket värde några extra funktioner lägga till din snöskoter. Klicka på "Extrautrustning" länken för att se hur mycket varje ytterligare utrustning är värt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/kelly-blue-book/150382.html

Previous:
Next:

Kelly Blue Book

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.