Hur priset en husbil på Kelley Blue Book

Husbilar vanligtvis köps av familjer och pensionärer som vill besvara samtalet av den öppna vägen - och har en mysig plats att sova i slutet av kvällen. En försäljning av denna storleksordning kräver några noggranna efterforskningar. Den Kelley Blue Book prisguide är en gemensam plats för att leta upp värdet av många olika märken och modeller av husbilar. Guiden kommer att ge dig den information du behöver för att avgöra om priset är lämpligt för fordonet. Instruktioner
börjar undersöka husbil Priser
1

Begränsa den typ av husbil du vill pris. Även känd som fritidsfordon (RV), husbilar finns i många olika former. Typer är de typiska fristående coach fritidsfordon, säng-monterade campare lastbil (bifogas flaket) eller chassit campare (monterad på lastbilen ram).
2

Begränsa dina alternativ ytterligare genom att besluta om en coach design. Tränaren mönster är relaterat till fordonets storlek och finns representerade i Kelley Blue Book av standardförkortningar. Förutom den grundläggande husbil konstruktion (MH), kan du välja mellan följande alternativ: en mini-husbil (MMH), en micro mini-husbil (mmm), ett dragfordonet (T), en van (V ) eller en fristående fritidsfordon (SC).
3

Bestäm hur många axlar är på husbilen du undersöker. Du kommer att behöva denna information när du tittar upp priset på Kelley Blue Book, eftersom det kan hjälpa dig att välja rätt modell. Den Kelley Blue Book också ytterligare klassificerar husbilar av fordonets vikt och dess längd och bredd.
4

Hitta rätt avsnitt av Kelley Blue Book som att prissätta husbilen. Använd flikarna på sidan av sidorna för att lokalisera början av avsnittet märkt "husbilar."
5

Sök rätt fordon. Fordonen i alfabetisk ordning efter märke (tillverkare), sorterade efter år från äldsta till nyaste och sedan bryts ned av de tillgängliga modellerna.
6

Utnyttja korshänvisningar avsnitt av Kelley Blue Book om du är osäker av att göra. Detta avsnitt listar husbilar efter modell och matchar dem till rätt tillverkare.
7

Läs noterna ovanför varje märke och modell för att få fram viktig information som kan påverka ditt köpbeslut. Anteckningar inkluderar saker som att en viss modell inte längre tillverkas eller är en begränsad upplaga. De kommer också att innehålla listor över standardutrustning om det är annorlunda än för de flesta andra fordon av den tillverkaren.
8

recension kolumnerna information om husbil du har valt. Följ kolumner tvärs över sidan för att lära sig branschen-in, privat fest och rekommenderat fordonets värde. Trade-in värden är vad en återförsäljare skulle ge dig på en uppgradering transaktion, medan den privata parten och rekommenderade priser är de belopp som du kan förvänta dig att betala i en privat, handlar salu.
9

Kontrollera de Mätarställning Scheman och valfria avsnitt utrustning för att få en mer exakt känsla av motorns hem värde. Beroende på hur många miles bilen har, kan du behöva lägga till eller dra värt, medan extra utrustning ökar värdet av RV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/kelly-blue-book/150380.html

Previous:
Next:

Kelly Blue Book

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.