Hur du kontrollerar att Bilförsäkringar matchar värdet på en bil

När man ser att få Bilförsäkringar får du bara en grundläggande bedömning av försäkringsagent. Med denna grundläggande värdering, men det är svårt att avgöra om försäkringen exakt matchar värdet på bilen. Du kan vidta åtgärder, men att se till att försäkrings-matcherna. Anställa en oberoende värderingsman eller besöker en webbplats auto bedömning kan hjälpa. Instruktioner
1

Använd Kelley Blue Book hemsida på samma sätt som du skulle använda Edmunds.com webbplats (se Resources nedan). Kelley Blue Book har samma nivå av korrekt bilförsäkring bedömning som Edmunds.com.
2

Ange information om din bil till antingen insurance motor. Obligatoriska uppgifter inkluderar fabrikat, modell och år, samt andra detaljer som färg och körsträcka. Villkoret i bilen är viktigt om det inte är nytt, så var redo att ge en korrekt bedömning (i termer av "Fair", "Like New" eller "Bra", till exempel).
3

Bläddra igenom en lista med tillgänglig offerter från försäkringsbolag, eller helt enkelt markera specifika citat anges som summan av alla de beräknade. Medelvärdet av alla citat kommer att fungera som en god grund för när man försöker hitta ett försäkringsbolag att gå med.
4

Jämför offerter från ett företag till nästa med hjälp av "Jämförelser" eller "jämför" funktioner. Båda gör att du kan lista flera olika bilmodeller och flera olika citat försäkring på samma gång, vilket gör det lättare att se vem som erbjuder de bästa priserna och tjänsterna.
5

Besök Edmunds.com och komma åt deras försäkring avsnitt (se Resources nedan). Detta är ett av de sätt du kan hitta den bästa, mest up-to-date information om vanliga priser bilförsäkring för en viss modell.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/149986.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.